>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple takoo taas rahaa – Liikevaihto nousi lähes 92 miljardiin

Manu Pitkänen

Apple takoo taas rahaa – Liikevaihto nousi lähes 92 miljardiin
Vuosi sitten Apple kipuili Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasuhteiden takia niin paljon, että yhtiö joutui tekemään harvinaisen tulosvaroituksen. Nyt kaikki on toisin, sillä Applen viime vuoden lopun tulos on ylittänyt kaikki odotukset.

Loka-joulukuun liikevaihto oli peräti 91,8 miljardia dollaria, kun Apple itse ennusti sen olevan 85,5–89,5 miljardia dollaria. Liikevaihto siis ylitti haitarin yläpään selvin lukemin. Markkinoilla vuorostaan odotettiin 88,43 miljardin dollarin liikevaihtoa. Liiketoiminnan vahvuus näkyi myös nettotuloksessa, joka kohosi jo 22,2 miljardiin dollariin. Osavuosituloksen julkistuksen jälkeen Applen kurssi nousi jälkipörssissä.

Liikevaihdosta leijonan osa eli 79,1 miljardia dollaria oli peräisin laiteliiketoiminnasta. Laitemyynnin selkeä kuningas oli iPhone 56 miljardin dollarin myynnillä, mutta puettavien laitteiden, älykotiratkaisuiden ja lisälaitteiden bisnes oli toisena 10 miljardilla dollarilla. Mac-liiketoiminta toi rahaa yhtiöön 7,2 miljardia dollaria ja iPad-bisneksen koko oli kuusi miljardia dollaria.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.