Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Gon pitkään kaivattu pelitila on julkaistu!

Manu Pitkänen

Pokemon Gon pitkään kaivattu pelitila on julkaistu!
Niantic on lupaustensa mukaisesti lisännyt Pokemon Go -mobiilipeliin uuden Go Battle League -pelitilan, jonka avulla pokémon-kouluttajat voivat pelata toisiaan vastaan ympäri maailman.

Uusi pelitila lanseerataan ennakkokauden voimin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Go Battle League on rakennettu nykyisen trendin mukaan määräajoin käynnistyvien kausien ympärille. Ennakkokausi on nimensä mukaisesti ennen varsinaista kautta käynnistyvä kausi, mistä kerättyä dataa Niantic aikoo käyttää pelitilan optimointiin. Näin varsinaiset pelikaudet ovat mahdollisimman tasapuolisia kaikille pelaajille.

Liiga kietoutuu kolmen aliliigan ympärille. Kussakin aliliigassa pelaaminen on hieman erilaista, jolloin pelaajan omaksumalla yhdellä menestystaktiikalla ei potkita kovinkaan pitkälle. Aliliigojen nimet ovat Great League, Ultra League ja Master League. Kiertävä liigajärjestelmä käynnistyy ennakkokaudella Great Leaguella ja Ultra League käynnistyy 10. helmikuuta. Master Leaguen vuoro koittaa 24. helmikuuta.Lisätietoa Go Battle Leaguesta löytyy täältä. Pelitila on otettu käyttöön porrastetusti, joten se ei välttämättä toimi vielä kaikilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.