>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple oli joulun ykkönen – Päihitti Samsungin puhelinten toimitusmäärissä

Manu Pitkänen

Apple oli joulun ykkönen – Päihitti Samsungin puhelinten toimitusmäärissä
Samsung on perinteisesti ollut älypuhelinmarkkinoiden kuningas toimitettujen laitteiden määrän osalta, mutta viime vuoden lopulla tapahtui yllättävä käänne. Apple toimitti enemmän puhelimia kuin Samsung.

Tilanne on siinä mielessä kummallinen, että Samsung myy paljon iPhonea huomattavasti edullisempia puhelinmalleja, joiden volyymien pitäisi olla vastaavasti huomattavasti korkeammat kuin iPhonella. Applella on kuitenkin hinnoitteluvoimaa takanaan, joten kuluttajat ovat valmiita maksamaan iPhonesta, vaikka halvempi Samsung olisi myös saatavilla.

Counterpoint Researchin laskelmien mukaan Apple olisi toimittanut loka-joulukuussa yhteensä 72,9 miljoonaa iPhonea, kun taas Samsungin Galaxyjä toimitettiin vain 70 miljoonaa kappaletta. Koko vuoden ykkönen oli kuitenkin Samsung 296,5 miljoonan puhelimen toimituksella ja Apple oli vasta kolmas 100 miljoonaa pienemmällä lukemalla Väliin kiilasi Huawei 238,5 miljoonan puhelimen toimituksella.Strategy Analytics on yhtä mieltä Samsungin ja Applen järjestyksestä, vaikka arvioikin molempien toimitusmäärät pari miljoonaa kappaletta pienemmiksi. IHS Markit arvioi vuorostaan Samsungin toimittaneen 70,7 miljoonaa puhelinta ja Applen vain 67,7 miljoonaa puhelinta. Tulkintaeroja siis löytyy.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.