>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia peruutuksia – MWC-messuista tulossa tynkäjuhlat

Manu Pitkänen

Uusia peruutuksia – MWC-messuista tulossa tynkäjuhlat
MWC-messuista on tulossa tänä vuonna odotettua pienemmät bileet, sillä kaksi yhtiötä on liittynyt peruutuslistalle. Aiemmin oman läsnäolonsa MWC-messuilla on perinut LG, ZTE, Nvidia ja Ericsson. Joukkoon uusina jäseninä ovat liittyneet Sony ja Amazon. Lista saattaa vielä täydentyä tällä viikolla uusilla yhtiöillä.

Sonyn mukaan turvallisuus ja sitä kautta terveys on yhtiölle kaiken toiminnan perusta, minkä vuoksi se kokee parhaimmaksi vetäytyä MWC-messuilta. Työntekijöiden ei tarvitse näin ollen matkustaa kansainvälisesti, jolloin riski sairastua Kiinassa jylläävään koronavirukseen on olennaisesti pienempi. Lisäksi Sony varmistaa sen, ettei yhtiö edistä asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden sairastumista.

MWC-esityksen Sony aikoo korvata YouTube-striimillä. Tuotelanseeraus ei siis peruunnu, vaikka julkistustapa jouduttiinkin laittamaan uusiksi.

Messujärjestäjä GSMA on ilmoittanut kieltävänsä Hubein maakunnasta kotoisin olevia kiinalaisia saapumasta messuille. Lisäksi messuvieras ei saa olla vieraillut Kiinassa 14 vuorokauteen. GSMA on myös järjestänyt kuumemittauksen messuille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.