Uusia peruutuksia – MWC-messuista tulossa tynkäjuhlat

Manu Pitkänen

Uusia peruutuksia – MWC-messuista tulossa tynkäjuhlat
MWC-messuista on tulossa tänä vuonna odotettua pienemmät bileet, sillä kaksi yhtiötä on liittynyt peruutuslistalle. Aiemmin oman läsnäolonsa MWC-messuilla on perinut LG, ZTE, Nvidia ja Ericsson. Joukkoon uusina jäseninä ovat liittyneet Sony ja Amazon. Lista saattaa vielä täydentyä tällä viikolla uusilla yhtiöillä.

Sonyn mukaan turvallisuus ja sitä kautta terveys on yhtiölle kaiken toiminnan perusta, minkä vuoksi se kokee parhaimmaksi vetäytyä MWC-messuilta. Työntekijöiden ei tarvitse näin ollen matkustaa kansainvälisesti, jolloin riski sairastua Kiinassa jylläävään koronavirukseen on olennaisesti pienempi. Lisäksi Sony varmistaa sen, ettei yhtiö edistä asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden sairastumista.

MWC-esityksen Sony aikoo korvata YouTube-striimillä. Tuotelanseeraus ei siis peruunnu, vaikka julkistustapa jouduttiinkin laittamaan uusiksi.

Messujärjestäjä GSMA on ilmoittanut kieltävänsä Hubein maakunnasta kotoisin olevia kiinalaisia saapumasta messuille. Lisäksi messuvieras ei saa olla vieraillut Kiinassa 14 vuorokauteen. GSMA on myös järjestänyt kuumemittauksen messuille.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.