Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljastaa Galaxy S20:n tänään – Seuraa tilaisuutta täältä

Manu Pitkänen

Samsung paljastaa Galaxy S20:n tänään – Seuraa tilaisuutta täältä
Mikä olisi parempi vuosi julkaista Galaxy S20 -niminen puhelin kuin 2020? Ei ehkä juuri mikään. Samsungin nimeämisleikistä saadaan tänään vihdoin konkreettista näyttöä, kun lehdistötilaisuuden livestream starttaa kello 21.00 Suomen aikaa. Voit seurata verkkolähetystä suorana alta löytyvän upotteen kautta.

Galaxy S20 -malliston julkaisun lisäksi tilaisuudessa nähtäneen ainakin Galaxy Z Flip -simpukkapuhelin, jonka näyttö taittuu kahtia samalla tavalla kuin vuosituhannen alun simpukkapuhelimetkin. Puhelimia on siis tulossa ainakin neljä kappaletta, sillä Galaxy S20 -mallistoon kuuluu perusmallin lisäksi puhelimen Plus- ja Ultra-versiot.

Näiden lisäksi Samsung saattaa käyttää tilaisuuden hyväksi uusien lisälaitteiden esittelyyn. Esimerkiksi Galaxy Home Mini -älykaiutin tai uudet Galaxy Buds Plus -nappikuulokkeet voisivat olla hyviä arvauksia tämän illan kattauksesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.