Huippusuosittu tietovisa lopettaa toimintansa – Rahoittajat menettivät kiinnostuksen

Manu Pitkänen

Huippusuosittu tietovisa lopettaa toimintansa – Rahoittajat menettivät kiinnostuksen
Maailmalla hyvin suosituksi pelisovellukseksi kasvanut HQ Trivia on lopettanut toimintansa kokonaan. Vuonna 2017 julkaistu peli villitsi miljoonia ihmisiä mukaan, mutta nosteen loputtua liiketoiminta hävisi alta.

Pelisovellus kohtasi useita vastaiskuja vuonna 2018, joista yhtenä oli yhtiön toimitusjohtaja Colin Krollin menehtyminen huumeiden yliannostukseen vuoden 2018 joulukuussa. Peliyhtiö sinnitteli vielä viime vuoden, mutta nyt sijoittajien kiinnostuksen kaikottua, HQ Trivian kehittäjällä ei ollut enää pelimerkkejä jatkaa toimintaansa. Yhtiötä yritettiin myös myydä, mutta ainoa kiinnostunut ostajakin hyppäsi junasta ennen kauppakirjan allekirjoittamista.

HQ Trivia oli samanlainen tietovisapeli kuin Suomessa suositu Primetime-peli. Ajatuksena on siis se, että pelissä live-yhteyden päässä juontaja hän esittää joka ilta pelaajille kierroksen verran kysymyksiä. Mikäli pääsee loppuun asti, voittaneet pelaajat jakavat voittopotin keskenään.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.