>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Koronavirus iski Samsungiin – Työntekijä sairastui ja tehdas suljettiin

Manu Pitkänen

Koronavirus iski Samsungiin – Työntekijä sairastui ja tehdas suljettiin
Koronavirus on iskenyt nyt Samsungiin pahemman kerran, sillä erään korealaisyhtiön tehtaan työntekijän on todettu sairastuneen koronavirukseen. Etelä-Koreassa sijaitseva Gumin puhelintehdas on tapauksen vuoksi suljettu väliaikaiseksi.

Nykytiedon valossa Gumin tehtaan pitäisi aueta jo tänään eli tehtaan tuotantoseisokki kesti vain muutamia päiviä. Tartuntojen ehkäisemiseksi yhtiö on päättänyt kuitenkin asettaa tietyt alueet tehtaalla karanteeniin ja pyytänyt työntekijöitä testaamaan terveydentilansa virustartunnan varalta.

Gumissa valmistetaan pääasiassa Samsungin korkeamman hintaluokan puhelimia kotimaan markkinoille, joten tehtaan sulkeminen ei suoraan vaikuta puhelimien saatavuuteen Euroopassa. Voi kuitenkin olla, että Samsung joutuu muuttamaan muiden tehtaiden toimitusten osoitteita, joten uusien mallien saatavuus on heikentyä hieman tapauksen takia.Apple ilmoitti jo aiemmin, että iPhonien tuotannossa ja myynnissä ei ylletä alkuvuoden tavoitteisiin, koska virusepidemiasta toipuminen kestää odotettua kauemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.