Koronavirus iski Samsungiin – Työntekijä sairastui ja tehdas suljettiin

Manu Pitkänen

Koronavirus iski Samsungiin – Työntekijä sairastui ja tehdas suljettiin
Koronavirus on iskenyt nyt Samsungiin pahemman kerran, sillä erään korealaisyhtiön tehtaan työntekijän on todettu sairastuneen koronavirukseen. Etelä-Koreassa sijaitseva Gumin puhelintehdas on tapauksen vuoksi suljettu väliaikaiseksi.

Nykytiedon valossa Gumin tehtaan pitäisi aueta jo tänään eli tehtaan tuotantoseisokki kesti vain muutamia päiviä. Tartuntojen ehkäisemiseksi yhtiö on päättänyt kuitenkin asettaa tietyt alueet tehtaalla karanteeniin ja pyytänyt työntekijöitä testaamaan terveydentilansa virustartunnan varalta.

Gumissa valmistetaan pääasiassa Samsungin korkeamman hintaluokan puhelimia kotimaan markkinoille, joten tehtaan sulkeminen ei suoraan vaikuta puhelimien saatavuuteen Euroopassa. Voi kuitenkin olla, että Samsung joutuu muuttamaan muiden tehtaiden toimitusten osoitteita, joten uusien mallien saatavuus on heikentyä hieman tapauksen takia.Apple ilmoitti jo aiemmin, että iPhonien tuotannossa ja myynnissä ei ylletä alkuvuoden tavoitteisiin, koska virusepidemiasta toipuminen kestää odotettua kauemmin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.