>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 8:n lataustekniikka nostaa akkujen lataamisen aivan uudelle tasolle?

Puhelinvertailu

OnePlus 8:n lataustekniikka nostaa akkujen lataamisen aivan uudelle tasolle?
Kiinalaisen älypuhelinvalmistaja OnePlussan tuleva huippupuhelin alkaa lähestyä kovaa vauhtia. Huhujen mukaan huhtikuussa esiteltävä laite pitää sisällään jälleen markkinoiden kärkitekniikkaa.

Uuden huhun mukaan OnePlus julkistaa laitteen huhtikuun 14. päivä. Tämä saapuu luotettavalta intialaisvuotajalta, joka paljasti samalla tulevan laitteen tekniikkaa.

OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro sisältävät Ishan Agarwalin mukaan mm. 120 hertsin näytön, mutta tämän lisäksi ainakin Pro-versio saa uuden huippunopean latauksen.

OnePlus on ollut jo vuosia edelläkävijä pikalautauksessa. Sen Dash Charging -latausmenetelmä mahdollisti jo OnePlus 3:ssa esittäin nopean lataamisen, mutta sitä on petrattu vuosi vuodelta.

Agarwalin mukaan tänä vuonna laitteisiin tuodaan huima 30 watin langaton lataus, joka pystyy lisäksi lataamaan samalla teholla muita laitteita.

Tämä kuulostaa liki uskomattomalta, sillä langaton lataus on mm. iPhonessa vain 7,5 wattia ja Android-puhelimissakaan ei päästä yleensä paljon 10 watin yläpuolelle. Lisäksi Samsungin käänteislataus mahdollistaa vaikkapa kuulokkeiden lataamisen n. 4 watin teholla.Noihin lukuihin nähden kaksisuuntainen 30 watin lataus kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Huhujen mukaan myös langallinen lataus on kiihtynyt, sillä uusi OnePlus 8 Pro (kenties myös OnePlus 8) saa 50 watin pikalatauksen.

Aiempi OnePlus 7T pystyy langallisesti 30 watin lataukseen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.