OnePlus 8:n lataustekniikka nostaa akkujen lataamisen aivan uudelle tasolle?

Puhelinvertailu

OnePlus 8:n lataustekniikka nostaa akkujen lataamisen aivan uudelle tasolle?
Kiinalaisen älypuhelinvalmistaja OnePlussan tuleva huippupuhelin alkaa lähestyä kovaa vauhtia. Huhujen mukaan huhtikuussa esiteltävä laite pitää sisällään jälleen markkinoiden kärkitekniikkaa.

Uuden huhun mukaan OnePlus julkistaa laitteen huhtikuun 14. päivä. Tämä saapuu luotettavalta intialaisvuotajalta, joka paljasti samalla tulevan laitteen tekniikkaa.

OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro sisältävät Ishan Agarwalin mukaan mm. 120 hertsin näytön, mutta tämän lisäksi ainakin Pro-versio saa uuden huippunopean latauksen.

OnePlus on ollut jo vuosia edelläkävijä pikalautauksessa. Sen Dash Charging -latausmenetelmä mahdollisti jo OnePlus 3:ssa esittäin nopean lataamisen, mutta sitä on petrattu vuosi vuodelta.

Agarwalin mukaan tänä vuonna laitteisiin tuodaan huima 30 watin langaton lataus, joka pystyy lisäksi lataamaan samalla teholla muita laitteita.

Tämä kuulostaa liki uskomattomalta, sillä langaton lataus on mm. iPhonessa vain 7,5 wattia ja Android-puhelimissakaan ei päästä yleensä paljon 10 watin yläpuolelle. Lisäksi Samsungin käänteislataus mahdollistaa vaikkapa kuulokkeiden lataamisen n. 4 watin teholla.Noihin lukuihin nähden kaksisuuntainen 30 watin lataus kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Huhujen mukaan myös langallinen lataus on kiihtynyt, sillä uusi OnePlus 8 Pro (kenties myös OnePlus 8) saa 50 watin pikalatauksen.

Aiempi OnePlus 7T pystyy langallisesti 30 watin lataukseen.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Motorola Moto E32s – hinta laskenut -18%

Motorola Moto E32s
129 € CDON
134 € Proshop
154 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.