>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hyvä idea OnePlus-puhelimiin? Voit voittaa palkintoja

Puhelinvertailu

Hyvä idea OnePlus-puhelimiin? Voit voittaa palkintoja
Älypuhelinvalmistaja OnePlus on noussut vuosien saatossa yhdeksi varteenotettavimmista Android-valmistajista. Erityisesti Suomessa sen suosio on kasvanut hyvän hinta-laatusuhteen myötä listahitiksi.

Vaikka matala hinta ja hyvät spepksit ovat monen mieleen, niin asiakastyytyväisyyteen vaikuttaa moni muukin asia. Kiinalaisyhtiön mukaan se käyttää erittäin paljon aikaa ja rahaa kuunnellakseen asiakkaita ja toteuttaakseen suosittuja toiveita uusissa laitteissa.

Tämä on onnistunut jo aiemmin ilmeisen hyvin, mutta nyt OnePlus on julkistanut yhden uuden tavan saada arvokasta palautetta.

Uusi IDEAS-projekti pyytää asiakkailta ideoita sen OxygenOS-käyttöjärjestelmään ja lupaa palkita parhaat ideat. Luonnollisesti parhaat ideat voivat myös päätyä tuleviin OxygenOS-versioihin.

Mikäli idea otetaan käyttöön OxygenOS:ssä niin OnePlus lennättää henkilön tulevaan OnePlus-tapahtumaan. Muitakin tykätyimpiä ideoita palkitaan mm. OnePlus Bullets -kuulokkeilla.

Lisätietoa ja osallistumisohjeet löydät täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.