>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android saapui Harley-Davidsonin moottoripyöriin

Manu Pitkänen

Android saapui Harley-Davidsonin moottoripyöriin
Harrikkakuskeilla on pyörissään pian uutta ihmeteltävää, sillä Harley-Davidson on ilmoittanut julkaisevansa moottoripyöriinsä Android Auto -ohjelmiston. Kaikkiin moottoripyöriin Androidia ei tosin saa.

Android Auto -päivitys on luvattu vuoden 2014 jälkeen julkaistuihin Touring-, Trike- ja CVO-moottoripyöriin, joihin on hankittu Boom! Box GTS -infotainment-järjestelmä. Android Auto asennetaan valtuutetuilla jälleenmyyjillä ensi kesästä alkaen. Harley-Davidson myy Boom! Box -järjestelmää myös erikseen, joten sen saa moottoripyörään myös jälkiasennettuna.

Vuoden 2021 Touring-, Trike- ja CVO-moottoripyöristä Android Auto löytyy valmiiksi asennettuina, kunhan niissä on edellä mainittu Boom! Box -järjelstemä. Android Auton ansiosta moottoripyöräilijät voivat navigoida Google Mapsin avulla, ohjata ohjelmistoa puhekäskyillä Google Assistantin avulla sekä kuunnella musiikkia. Android Auton käyttö vaatii Android-puhelimen kytkemisen kiinni moottoripyörään USB-kaapelilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.