Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android saapui Harley-Davidsonin moottoripyöriin

Manu Pitkänen

Android saapui Harley-Davidsonin moottoripyöriin
Harrikkakuskeilla on pyörissään pian uutta ihmeteltävää, sillä Harley-Davidson on ilmoittanut julkaisevansa moottoripyöriinsä Android Auto -ohjelmiston. Kaikkiin moottoripyöriin Androidia ei tosin saa.

Android Auto -päivitys on luvattu vuoden 2014 jälkeen julkaistuihin Touring-, Trike- ja CVO-moottoripyöriin, joihin on hankittu Boom! Box GTS -infotainment-järjestelmä. Android Auto asennetaan valtuutetuilla jälleenmyyjillä ensi kesästä alkaen. Harley-Davidson myy Boom! Box -järjestelmää myös erikseen, joten sen saa moottoripyörään myös jälkiasennettuna.

Vuoden 2021 Touring-, Trike- ja CVO-moottoripyöristä Android Auto löytyy valmiiksi asennettuina, kunhan niissä on edellä mainittu Boom! Box -järjelstemä. Android Auton ansiosta moottoripyöräilijät voivat navigoida Google Mapsin avulla, ohjata ohjelmistoa puhekäskyillä Google Assistantin avulla sekä kuunnella musiikkia. Android Auton käyttö vaatii Android-puhelimen kytkemisen kiinni moottoripyörään USB-kaapelilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.