Pokemon Go reagoi koronavirukseen - kotoa poistuminen ei enää välttämätöntä

Petteri Pyyny

Pokemon Go reagoi koronavirukseen - kotoa poistuminen ei enää välttämätöntä
Pokemon Go on edelleen yksi maailman suosituimmista mobiilipeleistä. Pelin ideahan perustuu pitkälti käveleskelyyn ympäristössä, kilometrien kerryttämiseen sekä mahdollisten vastaantulevien pokemonien nappaamiseen.

Nyt, koronaviruksen aikakaudella tästä on tullut aavistuksen verran haastavampaa, koska monet pelaajat ovat joko määrätyssä tai vapaaehtoisessa kotikaranteenissa ympäri maailmaa.

Peliä kehittävä Niantic onkin tarjonnut nyt tilanteeseen helpotusta tuomalla Pokemon Gon sisäiseen kauppapaikkaan koronavirusepidemian ajaksi tekemistä. Yhtiön antaa käytännössä ilmaiseksi kaikille pelaajille kaupan kautta ns. incense -paketin, joka sisältää 30 pelissä käytettävää incense-houkutinta.

Incense on houkutin, joka kytketään pelissä päälle ja sen kesto on 30 minuuttia. Tuona aikana incense houkuttelee pelaajan ympärille pokemoneja, joita muutoin ei välttämättä tulisi paikalle lainkaan. Täydellinen ratkaisu siis kotisohvalla pelin pelailuun, etenkin syrjemmällä asuville, jossa pokemoneja ei välttämättä ilmesty kotiin lainkaan.Kolmekymmentä incenseä sisältävä pakkaus maksaa Pokemon Gon kaupassa yhden pelin sisäisen rahan verran, eli käytännössä yhden sentin verran. Pelin sisäistä rahaa voi tienata myös erilaisia pelin tehtäviä ja toimenpiteitä suorittamalla, joten yhden kolikon käyttäminen pakkaukseen ei varmastikaan ole ongelma yhdellekään aktiivipelaajalle.

Pokemon Go -pelin incense-tarjous koronavirusepidemian ajan


Niantic on reagoinut muutenkin koronavirukseen ja on siirtänyt mm. pelin maaliskuulle suunniteltua community day -tapahtumaa hamaan tulevaisuuteen. Myös yhtiön toinen peli, Harry Potter: Wizards Unite, on kokenut saman kohtalon oman community day -tapahtuman tiimoilta.

Pokemon Go -pelissä myös ns. kypsyttimet toimivat nyt tuplasti aiempaa nopeammin. Pelissä siis haudotaan munia, joista kuoriutuu pokemoneja - näiden hautominen vaatii kävelyä tietyn matkan verran ja nyt nuo vaaditut matkat on puolitettu koronaviruksen vuoksi.

Lisäksi pokemonien esiintyminen on nyt yleisestikin ottaen runsaampaa, ympäri maailmaa, jälleen, koronaviruksen aiheuttamien ihmisten toimintatapojen muutosten vuoksi.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -32%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
848 € CDON
895 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 1028 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Samsung Galaxy A15 (5G) – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy A15 (5G)
133 € Bigbox
179 € Gigantti
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 30 Neo
236 € CDON
236 € Teknikproffset
341 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 297 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.