Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen tuleva Pixel 4a -puhelimesta vuotanut videolla

Puhelinvertailu

Googlen tuleva Pixel 4a -puhelimesta vuotanut videolla
Googlen vuoden alkupuoliskon kehittäjätapahtuma Google I/O:sta odotettiin muiden pienempien palvelu- ja tuoteuutuuksien ohella jopa uutta älypuhelinta.

Huhuttu Pixel 4a on väitetysti pian valmis markkinoille, joten maaliskuulle ajoitettu kehittäjäkonferenssi olisi siihen oiva julkaisupaikka. Valitettavasti koronaviruksesta johtuen Google on perunut tapahtuman, mutta Pixel-puhelimen julkaisun odotetaan silti tapahtuvan tulevina kuukausina.

Nyt laite on vuotanut jo kuubalaissivuston käsiin. TecnoLike Plus -nimisellä YouTube-kanavalla on video, jossa esitellään väitetysti Pixel 4a -puhelinta. Videosta paljastuu, että Pixel 4a siirtyy kehyksettömään näyttöön, jossa on etukameraa varten kolo.

Laitteessa on videon mukaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennustilaa. Tallennustila on lisäksi muuttunut eMMC:stä UFS, kertoo XDA, joka tarkoittaa huomattavasti nopeampaa tallennusmuistia, joskin kyseessä on UFS 2.1 eikä uudempi ja nopeampi UFS 3.0 -standardi, jota löytyy uudemmista huippulaitteista.Muita paljastuneita tietoja ovat Snapdragon 730 -suoritin, 5,81 tuuman ja 60 hertsin Full HD+ -näyttö sekä 3040 milliampeeritunnin akku.

Kenties se tärkein, eli kamera, on vielä melkoisen pimennossa, eikä sen kyvykkyyttä pystytäkään arvioimaan puhtaasti teknisten tietojen perusteella.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.