Googlen tuleva Pixel 4a -puhelimesta vuotanut videolla

Puhelinvertailu

Googlen tuleva Pixel 4a -puhelimesta vuotanut videolla
Googlen vuoden alkupuoliskon kehittäjätapahtuma Google I/O:sta odotettiin muiden pienempien palvelu- ja tuoteuutuuksien ohella jopa uutta älypuhelinta.

Huhuttu Pixel 4a on väitetysti pian valmis markkinoille, joten maaliskuulle ajoitettu kehittäjäkonferenssi olisi siihen oiva julkaisupaikka. Valitettavasti koronaviruksesta johtuen Google on perunut tapahtuman, mutta Pixel-puhelimen julkaisun odotetaan silti tapahtuvan tulevina kuukausina.

Nyt laite on vuotanut jo kuubalaissivuston käsiin. TecnoLike Plus -nimisellä YouTube-kanavalla on video, jossa esitellään väitetysti Pixel 4a -puhelinta. Videosta paljastuu, että Pixel 4a siirtyy kehyksettömään näyttöön, jossa on etukameraa varten kolo.

Laitteessa on videon mukaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennustilaa. Tallennustila on lisäksi muuttunut eMMC:stä UFS, kertoo XDA, joka tarkoittaa huomattavasti nopeampaa tallennusmuistia, joskin kyseessä on UFS 2.1 eikä uudempi ja nopeampi UFS 3.0 -standardi, jota löytyy uudemmista huippulaitteista.Muita paljastuneita tietoja ovat Snapdragon 730 -suoritin, 5,81 tuuman ja 60 hertsin Full HD+ -näyttö sekä 3040 milliampeeritunnin akku.

Kenties se tärkein, eli kamera, on vielä melkoisen pimennossa, eikä sen kyvykkyyttä pystytäkään arvioimaan puhtaasti teknisten tietojen perusteella.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.