Googlen tuleva Pixel 4a -puhelimesta vuotanut videolla

Puhelinvertailu

Googlen tuleva Pixel 4a -puhelimesta vuotanut videolla
Googlen vuoden alkupuoliskon kehittäjätapahtuma Google I/O:sta odotettiin muiden pienempien palvelu- ja tuoteuutuuksien ohella jopa uutta älypuhelinta.

Huhuttu Pixel 4a on väitetysti pian valmis markkinoille, joten maaliskuulle ajoitettu kehittäjäkonferenssi olisi siihen oiva julkaisupaikka. Valitettavasti koronaviruksesta johtuen Google on perunut tapahtuman, mutta Pixel-puhelimen julkaisun odotetaan silti tapahtuvan tulevina kuukausina.

Nyt laite on vuotanut jo kuubalaissivuston käsiin. TecnoLike Plus -nimisellä YouTube-kanavalla on video, jossa esitellään väitetysti Pixel 4a -puhelinta. Videosta paljastuu, että Pixel 4a siirtyy kehyksettömään näyttöön, jossa on etukameraa varten kolo.

Laitteessa on videon mukaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua tallennustilaa. Tallennustila on lisäksi muuttunut eMMC:stä UFS, kertoo XDA, joka tarkoittaa huomattavasti nopeampaa tallennusmuistia, joskin kyseessä on UFS 2.1 eikä uudempi ja nopeampi UFS 3.0 -standardi, jota löytyy uudemmista huippulaitteista.Muita paljastuneita tietoja ovat Snapdragon 730 -suoritin, 5,81 tuuman ja 60 hertsin Full HD+ -näyttö sekä 3040 milliampeeritunnin akku.

Kenties se tärkein, eli kamera, on vielä melkoisen pimennossa, eikä sen kyvykkyyttä pystytäkään arvioimaan puhtaasti teknisten tietojen perusteella.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.