>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ei avaakaan myymälöitä ensi viikolla – Ovet pysyvät kiinni toistaiseksi

Manu Pitkänen

Apple ei avaakaan myymälöitä ensi viikolla – Ovet pysyvät kiinni toistaiseksi
Apple on päättänyt pitää kivijalkamyymälänsä suljettuina toistaiseksi kaikkialla Kiinan ulkopuolella. Aiemman päätöksen mukaan Kiinan ulkopuolisten myymälöiden ovia oltaisiin voitu avata maaliskuun 27. päivän jälkeen.

Apple Store -myymälöiden ovet pidetään suljettuina kunnes toistin tiedotetaan eli avaamispäivää ei vielä tiedetä. Applen tarkoituksena on estää koronaviruksen leviäminen, mutta yhtiö haluaa myös välttää henkilökunnan tartunnat. Applen verkkokauppa toimii koronapandemian aikanakin normaalisti, joten ostokset on mahdollista hoitaa netissä tarvittaessa. Huollon osalta Apple pyytää olemaan yhteydessä yhtiöön joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kiinassa Applen myymälät ovat auki, sillä maassa saatiin uusien tapauksien määrät voimakkaaseen laskuun voimakkaiden toimien avulla joten tautiriski ei ole yhtä paha kuin Euroopassa.

Apple ei ole täsmentänyt syitä sille, miksi kauppojen ovet päätettiin pitää kiinni toistaiseksi. Tilanteen kehittymisen ennustaminen voi olla sen verran hankalaa, että määräpäiviä ei haluttu antaa lainkaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.