Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei tuomassa seuraavaan huippupuhelimeen erikoisen "kosketusrenkaan"?

Puhelinvertailu

Huawei tuomassa seuraavaan huippupuhelimeen erikoisen kosketusrenkaan?
Huawein viime kesällä jätetty patenttihakemus voi paljastaa uuden ominaisuuden tulevasta Mate 40 -huippupuhelimesta. Nyt hyväksytty patentti sisältää kamerajärjestelmää ympäröivän kosketusherkän renkaan, jolla pystyy ohjaamaan puhelinta.

Hollantilaissivusto LetsGoDigitalin paljastama patentti sisältää kuvia ja ominaisuuden mahdollistavia toimintoja. Mate 40 -laitteen neloiskameran ympäröimä kosketusrengas mahdollistaa ilmoitukset ja interaktiivisuuden.

Sen avulla voi esimerkiksi zoomata kameraa, lukea tekstiviestin, vastata puheluun, muuttaa äänenvoimakkuutta tai tarkistaa kellon ajan.

Tietystikään tämä patentti ei täysin vahvista, että Huawei tuo ominaisuudet tulevaa Mate 40:een tai sisarmalli Mate 40 Pro:hon, joten jäämme odottamaan lisää vuotoja sekä lopullista julkistusta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.