Huawei tuomassa seuraavaan huippupuhelimeen erikoisen "kosketusrenkaan"?

Puhelinvertailu

Huawei tuomassa seuraavaan huippupuhelimeen erikoisen kosketusrenkaan?
Huawein viime kesällä jätetty patenttihakemus voi paljastaa uuden ominaisuuden tulevasta Mate 40 -huippupuhelimesta. Nyt hyväksytty patentti sisältää kamerajärjestelmää ympäröivän kosketusherkän renkaan, jolla pystyy ohjaamaan puhelinta.

Hollantilaissivusto LetsGoDigitalin paljastama patentti sisältää kuvia ja ominaisuuden mahdollistavia toimintoja. Mate 40 -laitteen neloiskameran ympäröimä kosketusrengas mahdollistaa ilmoitukset ja interaktiivisuuden.

Sen avulla voi esimerkiksi zoomata kameraa, lukea tekstiviestin, vastata puheluun, muuttaa äänenvoimakkuutta tai tarkistaa kellon ajan.

Tietystikään tämä patentti ei täysin vahvista, että Huawei tuo ominaisuudet tulevaa Mate 40:een tai sisarmalli Mate 40 Pro:hon, joten jäämme odottamaan lisää vuotoja sekä lopullista julkistusta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.