OnePlus tarjoaa mahdollisuuden testata uutta huippupuhelinta ennen julkaisua

Puhelinvertailu

OnePlus tarjoaa mahdollisuuden testata uutta huippupuhelinta ennen julkaisua
OnePlus on perinteisesti loppukeväästä tai alkukesästä esitellyt uuden huippupuhelimen, ja vaikka maailma on laitettu sekaisin valtoimenaan jylläävän viruksen toimesta, niin todennäköisesti OnePlus 8 saapuu silti samoihin aikoihin tänä vuonna.

Tästä kertoo myös kiinalaisvalmistajan projekti, joka on perua aiemmilta vuosilta. The Lab -nimellä tunnetun projektin ideana on saada kuluttajien keskuudesta testaajia uudelle huippupuhelimelle.

OnePlus valitsee hakijoiden joukosta kymmenen henkilöä, jotka pääsevät testaamaan ja arvostelemaan laitetta. Testaajat saavat puhelimen käsiinsä jo ennen virallista julkaisua. Näistä kuusi valikoituu olemassaolevista OnePlus-yhteisön jäsenistä.

Hakijalta vaaditaan lisäksi hieman kykyä tuottaa luovaa sisältöä tekstin, valokuvien tai muussa muodossa. Valituksi tulemisen jälkeen testaajan tulee julkaista laitteesta puolueeton arvostelu, jonka jälkeen OnePlus 8 -laitteen saa pitää itsellään.

Mikäli tämä kuulostaa sinulle sopivalta, voit hakea mukaan projektiin täällä. Lisätietoa The Labista löytyy täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.