>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus tarjoaa mahdollisuuden testata uutta huippupuhelinta ennen julkaisua

Puhelinvertailu

OnePlus tarjoaa mahdollisuuden testata uutta huippupuhelinta ennen julkaisua
OnePlus on perinteisesti loppukeväästä tai alkukesästä esitellyt uuden huippupuhelimen, ja vaikka maailma on laitettu sekaisin valtoimenaan jylläävän viruksen toimesta, niin todennäköisesti OnePlus 8 saapuu silti samoihin aikoihin tänä vuonna.

Tästä kertoo myös kiinalaisvalmistajan projekti, joka on perua aiemmilta vuosilta. The Lab -nimellä tunnetun projektin ideana on saada kuluttajien keskuudesta testaajia uudelle huippupuhelimelle.

OnePlus valitsee hakijoiden joukosta kymmenen henkilöä, jotka pääsevät testaamaan ja arvostelemaan laitetta. Testaajat saavat puhelimen käsiinsä jo ennen virallista julkaisua. Näistä kuusi valikoituu olemassaolevista OnePlus-yhteisön jäsenistä.

Hakijalta vaaditaan lisäksi hieman kykyä tuottaa luovaa sisältöä tekstin, valokuvien tai muussa muodossa. Valituksi tulemisen jälkeen testaajan tulee julkaista laitteesta puolueeton arvostelu, jonka jälkeen OnePlus 8 -laitteen saa pitää itsellään.

Mikäli tämä kuulostaa sinulle sopivalta, voit hakea mukaan projektiin täällä. Lisätietoa The Labista löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.