>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 12:n julkaisu voi viivästyä – Apple pohtii jopa kuukausien viivytystä

Manu Pitkänen

iPhone 12:n julkaisu voi viivästyä – Apple pohtii jopa kuukausien viivytystä
Koronavirus on sekoittanut tehdastyötä oikein urakalla tänä keväänä ja vaikka Kiinassa tuotanto on tehnyt paluuta normaaliin, niin muualla maailmassa kysyntä ei välttämättä palaudu yhtä nopeasti. Applekin pohtii isoja muutoksia iPhonen julkistusaikatauluun koronaviruksen takia.

Nikkei Asian Review'n mukaan Apple pohtii parhaillaan pitäisikö sen viivästyttää iPhone 12:n julkaisua jopa kuukausilla koronaviruksen aiheuttaman alhaisemman kysynnän tason takia. Applen pelkona on, että kysyntä markkinoilla ei ehdi palautua syyskuuhun mennessä, minkä vuoksi iPhone 12:n vastaanotto jäisi vaisuksi.

Tällä hetkellä kyse on Applen sisäisestä pohdinnasta. Mitään päätöksiä ei ole tehty, joten mitään lopullista ratkaisua iPhone 12:n julkaisuaikatauluun ei ole. Tänä vuonna on kuitenkin mahdollista, että puhelimen julkaisu venyy lähemmäs vuoden loppua. Näillä näkymin lopullinen päätös aikataulusta tehdään toukokuussa, jolloin uudessa iPhonessa käytettävien komponenttien massatuotanto alkaisi syyskuun julkaisua varten.iPhone 12:n tuotekehityksessäkin on ollut viivytyksiä, sillä Apple ei ole päässyt tapaamaan kasvotusten komponenttivalmistajia. Maaliskuussa on yleensä järjestetty viimeisen prototyypin katselmus, mutta tätä ei olla päästy tekemään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.