Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon GO saa koronapäivityksen – Raidata voi kotoakin käsin

Manu Pitkänen

Pokemon GO saa koronapäivityksen – Raidata voi kotoakin käsin
Kotona olemisesta on tullut suositeltava tapa viettää vapaa-aikaa, kun koronavirus leviää Suomessa ja maailmalla. Hallitukset ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat rajoittaneet liikkumista ja pyytäneet ihmisiä olemaan kotona. Huippusuosittu Pokemon Go -mobiilipeli joutuu näin ollen myös mukautumaan muuttuneisiin olosuhteisiin.

Peliä kehittävä Niantic on luvannut julkaista lähitulevaisuudessa Pokemon Golle päivityksiä, joiden myötä peliä on mukavempi pelata kotisohvalta käsin. Esimerkiksi raidaamisesta on tulossa mahdollista. Lisäksi askelia aletaan mitata myös sisällä vietettynä aikana joten kodin siivoaminenkin kerryttää munien hautomiseen tarvittuja kilometrejä.

Nianticilla pohditaan myös keinoja, joilla pelaajat voisivat vierailla lempipaikoissaan virtuaalisesti.

Vielä ei ole tiedossa koska päivitykset tulevat saataville. Osa muutoksista on varmasti otettavissa käyttöön hyvinkin nopealla aikataululla, mutta osa uudistuksista vaatii pitempiaikaista pohdintaa. On myös kiinnostavaa nähdä ovatko muutokset pysyviä vai peruutetaanko niitä kunhan koronapandemia vain ensin hellittää.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.