Nokia 4.2 sai Android 10 -päivityksen

Puhelinvertailu

Nokia 4.2 sai Android 10 -päivityksen
HMD Globalin kaksi edullista Nokia-älypuhelinta saavat pian merkittävän Android-päivityksen. Aiemmin HMD Global kertoi, että Nokia 3.2 saa päivityksen, mutta nyt on vahvistettu, että myös Nokia 4.2 päivitetään uuteen Android 10 -versioon, joka tuo mukanaan ison liudan uusia ominaisuuksia.

Päivitykset on aloitettu laitteille ja ne saapuvat porrastetusti, joten aivan heti se ei näy välttämättä omassa laitteessa. Päivitykset kuitenkin pitäisi näkyä automaattisesti Nokia 3.2:lla huhtikuun 12. päivään mennessä ja Nokia 4.2:lla huhtikuun 14. päivään mennessä.

Suomi kuuluu tähän ensimmäiseen päivitysaaltoon molempien laitteiden osalta, mutta sitä ei kerrota saapuuko päivitys Suomessa saataville jo tänään vai vasta 12. tai 14. päivä. Mikäli päivitystä ei näy määriteltyihin päiviin mennessä niin voit hakea sen käsin Asetusten Ohjelmistopäivitys-osiosta.

Android 10 tuo mukanaan mm. paremmat tietoturvaominaisuudet, käyttöjärjestelmän laajuisen tumman teeman, älykkäät vastaukset sekä eleohjauksen.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.