Uudet iPhone-mallit ovat valmiina viimeistelyyn – Luvassa iPadeistä tuttua muotoilua

Manu Pitkänen

Uudet iPhone-mallit ovat valmiina viimeistelyyn – Luvassa iPadeistä tuttua muotoilua
Apple päivittää uusien iPhone-mallien muotoilua tänä vuonna, uutisoi Bloomberg. Uutistoimiston lähteiden mukaan Apple ottaisi puhelimien muotoilussa muutaman askeleen taaksepäin.

Käytännössä Apple aikoo vielä iPhone-mallien muotoilua uusien iPad Pro -tablettien suuntaan eli luvassa olisi kantikkaampaa designia. Suunnitteilla oleva ratkaisu voisi muistuttaa paljonkin iPhone 5 -sukupolven puhelimia, joita haukuttiin aikoinaan sardiinipurkeiksi. Apple aikoisi samalla hankkiutua eroon nykyisten iPhone-mallien hieman kaarevasta näyttölasista.

Bloombergin tietojen mukaan Applen insinöörit aikoisivat matkustaa toukokuussa Kiinan, jossa agendalla on uusien puhelinmallien viimeistely syksyn massatuotantoa varten. Koronavirus on hankaloittanut Applen ja Kiinassa sijaitsevien tehtaiden välistä kommunikaatiota, minkä takia puhelimien tuotannon alkaminen on uhannut viivästyä. Puhelimien julkaisussa saattaa olla tänä vuonna hienoinen viivästyminen aiempiin vuosiin verrattuna, mutta uusien puhelimien pitäisi olla kuitenkin markkinoilla syksyn aikana.Apple on kehittänyt myös uutta versiota HomePod-älykaiuttimesta. Muotoilullisesti se tulee olemaan samanlainen kuin ensimmäisen sukupolven versiokin, mutta kooltaan se on jopa puolet pienempi.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.