YouTuben tähtitestaaja julkaisi jo videon huomenna esiteltävästä OnePlus 8 Pro:sta

Puhelinvertailu

YouTuben tähtitestaaja julkaisi jo videon huomenna esiteltävästä OnePlus 8 Pro:sta
OnePlus esittelee huomenna uudet OnePlus 8 -sarjan huippupuhelimet. Kiinalaisyhtiön vuoden 2020 lippulaivapuhelin tulee pitämään sisällään melkoisen määrän huipputekniikkaa ja kenties ensimmäistä kertaa todella haastaa tonnin puhelimet.

Valmistaja on jo vahvistanut, tuttuun OnePlus-tapaan, laitteesta muutamia olennaisimpia ominaisuuksia. Järjestelmäpiirinä on odotetusti Snapdragon 865 ja näyttö tarjoaa parhaimmillaan QHD+-resoluution ja 120 hertsin virkistystaajuuden.

YouTube-tähti, ja OnePlussan lempilapsi, MKBHD on saanut käsiinsä uuden OnePlus 8 Pro -puhelimen ja hieman normaalista poiketen OnePlus on antanut herran tehdä siitä jo videon ennen huomista julkaisua.

Niinpä Marques Brownlee onkin julkaissut lyhyen videon, jossa kertoo laitteen näytöstä ja esittelee laitetta suojakuorissa, joista ei paljastu juuri muuta kuin näyttö. OnePlus on siis antanut MKBHD:n käsitellä vain näyttöä ennen julkaisua.

Videolta paljastuu, että ainakin OnePlus 8 Pro sisältää QHD+-resoluution näytön sekä 120 hertsin virkistystaajuuden, ja näitä voi pitää päällä myös samaan aikaan. Näyttö myöskin kaareutuu sivuille ja on testaajan mukaan kirkkaampi kuin aiemmat.Näyttö vaikuttaa siis odotetusti olevan huipputasoa, ja varmasti kilpailee aivan kaikkia vuoden 2020 parhaimpia laitteita vastaan vähintäänkin tasapuolisesti.

Jää nähtäväksi vieläkö OnePlus onnistuu yllättämään jollain huomisessa julkistuksessa vai onko kaikki jo kerrottu.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.