YouTuben tähtitestaaja julkaisi jo videon huomenna esiteltävästä OnePlus 8 Pro:sta

Puhelinvertailu

YouTuben tähtitestaaja julkaisi jo videon huomenna esiteltävästä OnePlus 8 Pro:sta
OnePlus esittelee huomenna uudet OnePlus 8 -sarjan huippupuhelimet. Kiinalaisyhtiön vuoden 2020 lippulaivapuhelin tulee pitämään sisällään melkoisen määrän huipputekniikkaa ja kenties ensimmäistä kertaa todella haastaa tonnin puhelimet.

Valmistaja on jo vahvistanut, tuttuun OnePlus-tapaan, laitteesta muutamia olennaisimpia ominaisuuksia. Järjestelmäpiirinä on odotetusti Snapdragon 865 ja näyttö tarjoaa parhaimmillaan QHD+-resoluution ja 120 hertsin virkistystaajuuden.

YouTube-tähti, ja OnePlussan lempilapsi, MKBHD on saanut käsiinsä uuden OnePlus 8 Pro -puhelimen ja hieman normaalista poiketen OnePlus on antanut herran tehdä siitä jo videon ennen huomista julkaisua.

Niinpä Marques Brownlee onkin julkaissut lyhyen videon, jossa kertoo laitteen näytöstä ja esittelee laitetta suojakuorissa, joista ei paljastu juuri muuta kuin näyttö. OnePlus on siis antanut MKBHD:n käsitellä vain näyttöä ennen julkaisua.

Videolta paljastuu, että ainakin OnePlus 8 Pro sisältää QHD+-resoluution näytön sekä 120 hertsin virkistystaajuuden, ja näitä voi pitää päällä myös samaan aikaan. Näyttö myöskin kaareutuu sivuille ja on testaajan mukaan kirkkaampi kuin aiemmat.Näyttö vaikuttaa siis odotetusti olevan huipputasoa, ja varmasti kilpailee aivan kaikkia vuoden 2020 parhaimpia laitteita vastaan vähintäänkin tasapuolisesti.

Jää nähtäväksi vieläkö OnePlus onnistuu yllättämään jollain huomisessa julkistuksessa vai onko kaikki jo kerrottu.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -26%

Apple iPhone SE (2022)
409 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 549 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
185 € Proshop
194 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.