Suomi mainittu! OnePlus aloitti uuden huippupuhelimen esittelemisen Suomen avulla

Puhelinvertailu

Suomi mainittu! OnePlus aloitti uuden huippupuhelimen esittelemisen Suomen avulla
OnePlus esittelee parhaillaan uutta älypuhelinsarjaa. OnePlus 8 -sarjan älypuhelimet esitellään luonnollisesti ainoastaan verkkostriimin välityksellä, josta odotetaan ainakin kaksi eri OnePlus 8 -mallia ja kenties yksi tai kaksi muuta laitetta.

OnePlussan PR-pomo Ryan Fenwick aloitti esittelytilaisuuden kertomalla yhtiöstä ja sen saavutuksista. Niihin kuului mm. sija maailman 4. suurimpana premium-puhelinvalmistajana ja eniten kasvava valmistaja Yhdysvalloissa.

Suomi on myös lähellä OnePlussan sydäntä edelleen, josta kertoi heti alkuspiikissä mainittu kotimaa. Fenwick kertoi, että yhteisössä on maailmanlaajuisesti jo 5,5 miljoonaa jäsentä, joka on sopivasti Suomen asukasluku. Lisäksi hän kertoi, että kyseessä on samalla ensimmäinen maa, jossa OnePlus teki operaattorisopimuksen, Elisan kanssa.

Julkistustilaisuutta voi seurata OnePlussan striimistä ja uutuuksista kerrotaan heti tuoreeltaan täällä Puhelinvertailu.comissa.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.