Suomi mainittu! OnePlus aloitti uuden huippupuhelimen esittelemisen Suomen avulla

Puhelinvertailu

Suomi mainittu! OnePlus aloitti uuden huippupuhelimen esittelemisen Suomen avulla
OnePlus esittelee parhaillaan uutta älypuhelinsarjaa. OnePlus 8 -sarjan älypuhelimet esitellään luonnollisesti ainoastaan verkkostriimin välityksellä, josta odotetaan ainakin kaksi eri OnePlus 8 -mallia ja kenties yksi tai kaksi muuta laitetta.

OnePlussan PR-pomo Ryan Fenwick aloitti esittelytilaisuuden kertomalla yhtiöstä ja sen saavutuksista. Niihin kuului mm. sija maailman 4. suurimpana premium-puhelinvalmistajana ja eniten kasvava valmistaja Yhdysvalloissa.

Suomi on myös lähellä OnePlussan sydäntä edelleen, josta kertoi heti alkuspiikissä mainittu kotimaa. Fenwick kertoi, että yhteisössä on maailmanlaajuisesti jo 5,5 miljoonaa jäsentä, joka on sopivasti Suomen asukasluku. Lisäksi hän kertoi, että kyseessä on samalla ensimmäinen maa, jossa OnePlus teki operaattorisopimuksen, Elisan kanssa.

Julkistustilaisuutta voi seurata OnePlussan striimistä ja uutuuksista kerrotaan heti tuoreeltaan täällä Puhelinvertailu.comissa.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.