Galaxy S20 Ultran käyttäjiltä valitusryöppy, Samsung veti päivityksen takaisin

Matti Robinson

Galaxy S20 Ultran käyttäjiltä valitusryöppy, Samsung veti päivityksen takaisin
Samsungin Galaxy S20 -julkistustapahtuma onnistui päällisin puolin melkoisen mallikkaasti ja kehuja heti julkistuksen jälkeen satoi uusille lippulaivapuhelimille.

Korealaisyhtiön uutuudet vaikuttivat iskevän tärkeimpiin osa-alueisiin uudella innolla, ja laitteet tarjoavat merkittäviä uudistuksia niin näyttöteknologiassa kuin kameroissakin.

Kaikista suurimmat edistysaskeleet nähtiin S20 Ultra -mallissa, jossa on paitsi 120 hertsin näyttö niin myös hurja 108 megapikselin kamera. Valitettavasti Samsungin ohjelmistotyö oli jäänyt ilmeisen kesken, sillä bugeja löytyi heti ensitesteissä.

Samsung on vastannut kysyntään kuitenkin pian, ja julkaisi jo viime viikolla uuden päivityksen Galaxy S20 -malleille. Eipä tosin mennyt sekään aivan kuin Strömsössä.

Käyttäjät ovat päivityksen jälkeen valittaneet Galaxy S20 Ultran näytössä olevasta ongelmasta, joka muuntaa 120 hertsillä käytössä olevan näytön vihertäväksi alle 30 prosentin kirkkaudella. Lisäksi saman mallin kamerassa on havaittu uusia ongelmia, vaikka päivityksen piti juuri korjata kamerassa olevia bugeja, ja jopa latausnopeuksissa on raportoitu hidastumista.Ilmeisesti raportteja vihertävästä näytöstä ja kameraongelmista tuli niin paljon Samsungille, että yhtiö on päättänyt vetää sen takaisin, kertoo SamMobile.

Kuten olettaa saattaa, Samsung työstää parhaillaan korjattua versiota kyseisestä päivityksestä, joka toivottavasti julkaistaan pian. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole tietoa kuinka kauan uutta päivitystä joudutaan odottamaan.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
194 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro – hinta laskenut -16%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro
262 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 313 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -15%

Apple iPhone SE (2022)
339 € Swappie
399 € Hobby Hall
524 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -14%

Xiaomi 12X
483 € Proshop
483 € Hobby Hall
747 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 562 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.