Galaxy S20 Ultran käyttäjiltä valitusryöppy, Samsung veti päivityksen takaisin

Matti Robinson

Galaxy S20 Ultran käyttäjiltä valitusryöppy, Samsung veti päivityksen takaisin
Samsungin Galaxy S20 -julkistustapahtuma onnistui päällisin puolin melkoisen mallikkaasti ja kehuja heti julkistuksen jälkeen satoi uusille lippulaivapuhelimille.

Korealaisyhtiön uutuudet vaikuttivat iskevän tärkeimpiin osa-alueisiin uudella innolla, ja laitteet tarjoavat merkittäviä uudistuksia niin näyttöteknologiassa kuin kameroissakin.

Kaikista suurimmat edistysaskeleet nähtiin S20 Ultra -mallissa, jossa on paitsi 120 hertsin näyttö niin myös hurja 108 megapikselin kamera. Valitettavasti Samsungin ohjelmistotyö oli jäänyt ilmeisen kesken, sillä bugeja löytyi heti ensitesteissä.

Samsung on vastannut kysyntään kuitenkin pian, ja julkaisi jo viime viikolla uuden päivityksen Galaxy S20 -malleille. Eipä tosin mennyt sekään aivan kuin Strömsössä.

Käyttäjät ovat päivityksen jälkeen valittaneet Galaxy S20 Ultran näytössä olevasta ongelmasta, joka muuntaa 120 hertsillä käytössä olevan näytön vihertäväksi alle 30 prosentin kirkkaudella. Lisäksi saman mallin kamerassa on havaittu uusia ongelmia, vaikka päivityksen piti juuri korjata kamerassa olevia bugeja, ja jopa latausnopeuksissa on raportoitu hidastumista.Ilmeisesti raportteja vihertävästä näytöstä ja kameraongelmista tuli niin paljon Samsungille, että yhtiö on päättänyt vetää sen takaisin, kertoo SamMobile.

Kuten olettaa saattaa, Samsung työstää parhaillaan korjattua versiota kyseisestä päivityksestä, joka toivottavasti julkaistaan pian. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole tietoa kuinka kauan uutta päivitystä joudutaan odottamaan.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.