Nyt sekoilu alkoi Suomessakin? Telemasto poltettiin Pedersöressä

Puhelinvertailu

Nyt sekoilu alkoi Suomessakin? Telemasto poltettiin Pedersöressä
Maailmalla levinnyt käsittämätön salaliittoteoria siitä, että 5G-verkot aiheuttaisivat koronavirusta, on ilmeisesti levinnyt nyt Suomeenkin.

Poliisi tiedotti tänään, että Pohjanmaalla sijaitsevassa Pedersören kunnassa on tahallaan sytytetty tuleen teleliikennetekniikkaa sisältävä rakennus teleliikennemaston vieressä.

Pedersöre on tunnettu myös siitä, että paikkakuntaa pidetään yleisesti Suomen rokotevastaisuuden yhtenä ydinalueena. Telian, DNA:n ja Elisan kuuluvuuskarttojen perusteella Pedersöressä tai sen lähialueilla ei ole lainkaan 5G-verkkoja.

EDIT 18:20: Täsmennetty sanamuotoa, tulipalo koskee teleliikennetekniikkaa sisältävää rakennusta, telemaston vieressä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.