Facebook Gaming -sovellus saapui ladattavaksi Androidille

Puhelinvertailu

Facebook Gaming -sovellus saapui ladattavaksi Androidille
Pelistriimaaminen on kasvanut valtavaksi bisnekseksi, jossa valtavat teknologiajätit taistelevat nyt toisiaan vastaan. Alkuun Twitch myytiin Amazonille, jonka haastoi Google YouTube Gaming.

Tämän jälkeen Microsoft liittyi mukaan uudella Mixer-palvelulla, joka kahmi huippustriimaajia itselleen. Myös Facebook on nykyisin taistossa mukana omalla Facebook Gaming -osiollaan.

Eilettäin Facebook ilmoitti, että Facebook Gaming -sovellus on saapunut Androidille. Striimejä katsotaan yhä enemmän juuri mobiililaitteilla, joten onkin jo aika, että myös Facebook Gamingin sisältöä pääsee tarkastelemaan kätevästi Android-mobiilisovelluksella.

Suoratoiston katsomisen ja striimajien seuraamisen lisäksi sovelluksen käyttäjät voivat myös liittyä ryhmiin. Lisäksi sovelluksen avulla pääsee pelaamaan erikseen ladattavia pelejä, mikäli pelkkä katsominen ei riitä.

Löydät sovelluksen tutusti Google Play -sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -25%

Apple iPhone SE (2022)
399 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
261 € ComputerSalg
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.