>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook Gaming -sovellus saapui ladattavaksi Androidille

Puhelinvertailu

Facebook Gaming -sovellus saapui ladattavaksi Androidille
Pelistriimaaminen on kasvanut valtavaksi bisnekseksi, jossa valtavat teknologiajätit taistelevat nyt toisiaan vastaan. Alkuun Twitch myytiin Amazonille, jonka haastoi Google YouTube Gaming.

Tämän jälkeen Microsoft liittyi mukaan uudella Mixer-palvelulla, joka kahmi huippustriimaajia itselleen. Myös Facebook on nykyisin taistossa mukana omalla Facebook Gaming -osiollaan.

Eilettäin Facebook ilmoitti, että Facebook Gaming -sovellus on saapunut Androidille. Striimejä katsotaan yhä enemmän juuri mobiililaitteilla, joten onkin jo aika, että myös Facebook Gamingin sisältöä pääsee tarkastelemaan kätevästi Android-mobiilisovelluksella.

Suoratoiston katsomisen ja striimajien seuraamisen lisäksi sovelluksen käyttäjät voivat myös liittyä ryhmiin. Lisäksi sovelluksen avulla pääsee pelaamaan erikseen ladattavia pelejä, mikäli pelkkä katsominen ei riitä.

Löydät sovelluksen tutusti Google Play -sovelluskaupasta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.