Fortnite saapui Androidin sovelluskauppaan – lataa täältä

Puhelinvertailu

Fortnite saapui Androidin sovelluskauppaan – lataa täältä
Epic Games on julkaissut vihdoin huippusuositun battle royale -peli Fortniten Androidin sovelluskaupassa. Yhtiö kertoi mm. Twitterin välityksellä julkaisusta tänään.

Aiemmin Fortnitea ei ole löytynyt maailman suosituimman mobiilialustan sovelluskaupasta, sillä pelistudio ei ole halunnut tilittää ostoista osuutta Googlelle.

Nyt ilmeisesti Epic on kuitenkin pyörtänyt päätöksensä ja tuonut pelinsä virallisesti Androidille. Tietoja pelaajamääristä ei ole jaettu, mutta olettaa sopii, ettei Fortniten Android-pelaajia ole ollut riittävästi tyydyttämään studion odotuksia.

Epic Games kertoo tiedotteessa, että Google asettaa sovelluskaupan ulkopuolella olevat sovellukset ja pelit vaikeampaan asemaan ja kohtelee niitä kuin haittaohjelmia. Tästä syystä peli on nyt tuotu myös sovelluskauppaan.

Epic Games jatkaa pelin tarjoamista myös pelikaupan ulkopuolella, josta se ei joudu maksamaan 30 prosentin siivua Googlelle.Battle royale -tyylin peleistä PUBG on ollut jo vuosia huippusuosittu Androidilla ja on löytyny sovelluskaupasta jo noin kahden vuoden ajan.

Fortnite löytyy Play Kaupasta täältä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -37%

Xiaomi Mi 11i
379 € Power
599 € Multitronic
599 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -36%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
813 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 699 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.