Googlen Kuvat-sovellus helpottaa some-jakoja napilla joka poistaa äänet

Puhelinvertailu

Googlen Kuvat-sovellus helpottaa some-jakoja napilla joka poistaa äänet
Googlen tulevasta Kuvat-sovelluksesta on paljastunut uusi ominaisuus, joka voi helpottaa yksinkertaisella tavalla videoiden jakamista sosiaaliseen mediaan.

Googlen kuvasovellus on erinomainen työkalu kuvien selaamiseen, säilyttämiseen ja jopa muokkaamiseen, mutta se ei tarjoa kovin erikoisia vaihtoehtoja videoille.

Uusia ominaisuuksia etsivä Jane Manchun Wong on kuitenkin saanut käsiinsä todisteita, joiden mukaan hakujätti on lisäämässä kuvasovellukseen uuden toiminnon. Sovelluksen videoeditointiin lisätyn ominaisuuden avulla pääsee eroon tallennetun videon äänestä ja niinpä se on helpompi jakaa someen mikäli taustamelun ei halua kuuluvan.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan käyttöliittymän vasemmasta laidasta löytyy painike, jonka kertapainalluksella videon ääniraita poistetaan käytöstä.

Täyttä varmuutta ominaisuuden saapumisesta kaikkien käyttöön ei ole, mutta vaikuttaisi siltä, että päivitys saapuu kuluttajille todennäköisesti myöhemmin tänä vuonna. Toivottavasti samassa päivityksessä lisätään myös muita videoeditointiominaisuuksia.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.