Googlen Kuvat-sovellus helpottaa some-jakoja napilla joka poistaa äänet

Puhelinvertailu

Googlen Kuvat-sovellus helpottaa some-jakoja napilla joka poistaa äänet
Googlen tulevasta Kuvat-sovelluksesta on paljastunut uusi ominaisuus, joka voi helpottaa yksinkertaisella tavalla videoiden jakamista sosiaaliseen mediaan.

Googlen kuvasovellus on erinomainen työkalu kuvien selaamiseen, säilyttämiseen ja jopa muokkaamiseen, mutta se ei tarjoa kovin erikoisia vaihtoehtoja videoille.

Uusia ominaisuuksia etsivä Jane Manchun Wong on kuitenkin saanut käsiinsä todisteita, joiden mukaan hakujätti on lisäämässä kuvasovellukseen uuden toiminnon. Sovelluksen videoeditointiin lisätyn ominaisuuden avulla pääsee eroon tallennetun videon äänestä ja niinpä se on helpompi jakaa someen mikäli taustamelun ei halua kuuluvan.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan käyttöliittymän vasemmasta laidasta löytyy painike, jonka kertapainalluksella videon ääniraita poistetaan käytöstä.

Täyttä varmuutta ominaisuuden saapumisesta kaikkien käyttöön ei ole, mutta vaikuttaisi siltä, että päivitys saapuu kuluttajille todennäköisesti myöhemmin tänä vuonna. Toivottavasti samassa päivityksessä lisätään myös muita videoeditointiominaisuuksia.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.