WhatsApp julkaisi uudet tarrat karanteeniviestintään

Puhelinvertailu

WhatsApp julkaisi uudet tarrat karanteeniviestintään
Maailman suurin pikaviestisovellus WhatsApp on ollut ajan hermolla koronaviruksen leviämisen aikana. Yhtiö on pyrkinyt estämään rajoituksilla tiedon massalevitystä, jotta väärä tieto ei leviäisi yhtä vilkkaasti.

Nyt Facebookin omistama viestisovellus on julkaissut yhteistyössä maailman terveysjärjestö WHO:n kanssa tarrapaketin viestisovellukseen, jonka tulisi auttaa viestittämistä näissä vaikeissa oloissa.

Ilmaisessa paketissa on kaikkiaan 20 värikästä tarraa, joiden teemana on kotona pysyminen ja etäisyyden pitäminen muihin ihmisiin.

Alkuun tarrat ovat saatavilla kymmenellä eri kielellä, joihin ei lukeudu mukaan vielä suomi.

Tarroja pääsee käyttämään valitsemalla viestin syötyön vieressä oleva hymiö, jonka jälkeen valitaan tarraosio alareunun kolmen ikonin oikeanpuolisesta tarravalinnasta. Uuden tarrapaketin saa lisättyä tästä näkymästä painamalla oikeasta ylänurkasta +-nappia ja valitsemalla sieltä tarrapaketin ladattavaksi.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -43%

Oppo Reno 7 4G
701 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1229 €

Oppo A74 – hinta laskenut -33%

Oppo A74
362 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e
504 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.