Ultra-malli saapuu sittenkin myös Galaxy Notesta

Puhelinvertailu

Ultra-malli saapuu sittenkin myös Galaxy Notesta
Huhut ovat viimeaikoina kertoneet, että Galaxy S20 -malliston Ultra-huippuversio jäisi kenties ainoaksi Ultra-malliksi tänä vuonna. Tähän viittasi myös kiinalaisvuoto josta kerroimme aiemmin, jossa Galaxy Note20+ -mallin kerrottiin sisältävän periskooppikameran.

Nyt Bluetooth Special Interest Group, joka vastaanottaa Bluetooth-sertifikaatteja hakevia laitteita, on paljastanut, että Note-mallistosta on työn alla myös Ultra-versio.

Sertifikaatin on saanut kolme uutta Galaxy Note -mallia, joista yksi on Galaxy Note20 Ultra. Asian hieman monimutkaiseksi tekee se, että mallinimeksi on merkitty SM-N986U, joka aiemmin väitettiin olevan Galaxy S20+.

Niinpä epäselvää onkin tässä vaiheessa, että onko huhuttu 50x periskooppi-zoomilla varustettu laite Galaxy Note20+ ja tulossa on esimerkiksi Galaxy S20 Ultrasta tutulla 100x zoomilla varustettu Galaxy Note20 Ultra. Toisena vaihtoehtona on, että kiinalaisvuodossa mainittu 50x zoomilla varustettu Note20+ onkin itseasiassa Note20 Ultra ja Note20+ ei sisällä lainkaan periskooppikameraa.



Valitettavasti tässä sertifioinnista ei juuri paljastu lisätietoja laitteiden tekniikasta, joten joudumme odottamaan julkaisua tai uusia vuotoja.

Galaxy Note20 -laitteet esitellään näillä näkymin elokuussa vailla fyysistä tapahtumaa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.