>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta

Puhelinvertailu

Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan.

Yleensä Galaxy Note -sarjan laitteiden ominaisuuksissa on voinut katsoa taaksepäin saman vuoden Galaxy S -huippumallin julkaisuun, ja niin on tälläkin kertaa. Itseasiassa huhujen mukaan Note20 – tai pikemminkin Note20+ – saa kameraan mallia S20 Ultrasta (kuvassa).

Tämä tarkoittaa, että odotettavissa on paitsi kyvykäs peruskamera niin myös kohuttu periskooppikamera. Aiemmista tiedoista poiketen tosin uusi vuoto kertoo, että kyseessä olisi erilainen sensori.

Uuden kiinalaisvuodon mukaan Note20+:n periskooppikamera on välimalli S20:n ja S20 Ultran zoomikameroista. Teknisesti se periskooppikamera, mutta sensori on pienempi (1/3,4" vs 1/2") ja ei niin tarkka. Se tarjoaa 50 kertaisen zoomin, joka jää merkittävästi Ultran huikeasta 100x:stä, mutta on suurempi kuin S20-perusmallien 30x zoom.Varsinaisia kameroita Note20+:ssa on kolme: 108 megapikselin peruskamera, 12 megapikselin laajakulmakamera sekä 13 megapikselin periskooppikamera. Tämän lisäksi takana on laser-sensori peruskameran avustamiseen.

Samsung Unpacked-tapahtuma järjestetään todennäköisesti elokuussa, joskaan fyysistä tapahtumaa ei lienee ole tällä kertaa tiedossa sattuneesta syystä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.