>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Animoidut tarrat ovat tulossa WhatsAppiin

Puhelinvertailu

WhatsAppiin tulossa näkyvä uudistus - betaversiossa jo kokeilussa
WhatsApp testailee jatkuvasti uusia juttuja sovelluksensa käytettävyyden ja ominaisuuksien suhteen. Todennäköisimmin lopulliseen versioon tuotavat uudistukset saapuvat yleensä kuukautta, kahta ennen kokeiluun jo julkiseen WhatsAppin beta-versioon, jossa ominaisuudet hiotaan lopulliseen muottiinsa.

Nyt WhatsAppin uusimmasta beta-versiosta on havaittu varsin näkyvä, mutta pieni uudistus: sovellukseen saapuvat animoidut tarrat, aiempien kiinteiden tarrojen sekä GIF-animaatioiden kaveriksi.

Uudistus on jo saatavilla WhatsAppin beta-versiossa sekä Androidilla että iPhonella. Uudistukset saapuivat Androidin beta-versioon versiosta v2.20.194.7 lähtien ja iPhonelle beta-versiosta v2.20.70.26 alkaen. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä WABetaInfo.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.