Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy A71 sai One UI 2.1 -päivityksen - tuo mukanaan muun muassa Yksi otos -kuvaustilan

Janne Yli-Korhonen

Samsung Galaxy A71 sai One UI 2.1 -päivityksen - tuo mukanaan muun muassa Yksi otos -kuvaustilan
Samsung on julkaissut suositulle keskihintaluokan Galaxy A71 -puhelimelle uuden One UI 2.1 ohjelmistopäivityksen, joka tuo mukanaan kalliimmista malleista tutun Yksi otos -kuvaustilan. Päivityksen koko on noin 1800 Mt ja samalla se nostaa tietoturvakorjauksen tasoksi 1. kesäkuuta 2020.

Päivityksen jakelu on aloitettu Suomessa tänään 14.7.2020. Oman laitteen kohdalla tilanteen voi tarkistaa menemällä Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

Päivityksen merkittävimmät lisäykset löytyvät kameraohjelmistosta.

Yksi otos -kuvaustilalla voi taltioida yhdellä painalluksella useita erilaisia otoksia ja videoita samasta tilanteesta 3 - 10 sekunnin ajan. Tämän lisäksi ohjelmistoon saapui Yön hyperlapse -tila, joka sopii esimerkiksi yöllä ohikiitävien autojen kuvaamiseen, Suodattimeni -ominaisuus, jolla saa luotua erilaisia suodattimia kuviin sekä parannuksia ja lisäyksiä kameran Ammattilainen -kuvaustilaan.

Lisäksi ohjelmistoon lisättiin Quick Share ja Music Share. Quick Share -ominaisuudella voi helposti ja nopeasti jakaa tiedostoja kavereiden kesken.Lisätietoa Galaxy A71 -puhelimesta saa Puhelinvertailun arvostelusta.

Samat ominaisuudet ja lisäykset saapuvat myös Galaxy A51 -puhelimelle.

One UI 2.1 tiedot Galaxy A71 puhelimessa

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.