OnePlus päivittää käyttöliittymää ja tarjoaa enemmän muokattavuutta kotinäkymään

Puhelinvertailu

OnePlus päivittää käyttöliittymää ja tarjoaa enemmän muokattavuutta kotinäkymään
OnePlus on tänään esittelemässä uuden älypuhelimen. Vain muutaman tunnin päästä OnePlus Nord on vihdoin virallistettu. Samaan aikaan Nordin kehitystyön kanssa OnePlus on tietysti työstänyt mm. uusia versioita OxygenOS-käyttöjärjestelmästä.

XDA-developers on paljastanut uusitun sovelluskäynnistäjän (app launcher), joka tuodaan todennäköisesti OnePlus puhelimiin pian. OnePlus Launcherin versio 4.6.4 tarjoaa tietojen mukaan ainakin uusitun kotinäkymän ruudukkokustomoinnin.

Uuden version myötä käyttäjä voi valita yhä useampia eri versioita sovelluksen esittämiselle aloitusnäytössä. XDA:n kuvakaappausten mukaan kolme ruudukkovaihtoehtoa muuttuu kuudeksi (3x5, 3x6, 4x5, 4x6, 5x5, ja 5x6), mutta ikonit valitaan yhä kolmesta eri kokoluokasta.

Uutena toimintoja käyttäjä voi uudessa versiossa lisäksi poistaa sovellusten nimet aloitusnäytöstä, joka luo puhtaamman tunnelman.

Kuvakaappaukset löydät täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.