OnePlus päivittää käyttöliittymää ja tarjoaa enemmän muokattavuutta kotinäkymään

Puhelinvertailu

OnePlus päivittää käyttöliittymää ja tarjoaa enemmän muokattavuutta kotinäkymään
OnePlus on tänään esittelemässä uuden älypuhelimen. Vain muutaman tunnin päästä OnePlus Nord on vihdoin virallistettu. Samaan aikaan Nordin kehitystyön kanssa OnePlus on tietysti työstänyt mm. uusia versioita OxygenOS-käyttöjärjestelmästä.

XDA-developers on paljastanut uusitun sovelluskäynnistäjän (app launcher), joka tuodaan todennäköisesti OnePlus puhelimiin pian. OnePlus Launcherin versio 4.6.4 tarjoaa tietojen mukaan ainakin uusitun kotinäkymän ruudukkokustomoinnin.

Uuden version myötä käyttäjä voi valita yhä useampia eri versioita sovelluksen esittämiselle aloitusnäytössä. XDA:n kuvakaappausten mukaan kolme ruudukkovaihtoehtoa muuttuu kuudeksi (3x5, 3x6, 4x5, 4x6, 5x5, ja 5x6), mutta ikonit valitaan yhä kolmesta eri kokoluokasta.

Uutena toimintoja käyttäjä voi uudessa versiossa lisäksi poistaa sovellusten nimet aloitusnäytöstä, joka luo puhtaamman tunnelman.

Kuvakaappaukset löydät täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.