Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelimien näytöt vahvistuvat – Lasi kestää jo 2 metrin pudotuksenkin

Manu Pitkänen

Älypuhelimien näytöt vahvistuvat – Lasi kestää jo 2 metrin pudotuksenkin
Älypuhelimien kestävien lasinäyttöjen takaa löytyvä yhdysvaltalaisyhtiö Corning on esitellyt Gorilla Glass -tuoteperheeseen uuden jäsenen: Gorilla Glass Victuksen. Nimensä mukaisesti uuden lasin luvataan päihittävän kaikki muut markkinoilta löytyvät älypuhelimien näyttöjen suojalasit.

Lehdistötiedotteessaan Corning vertaa Gorilla Glass Victuksen ylivertaisia ominaisuuksia nimeltä mainitsemattomiin alumiinisilikaattilaseihin. Corningin mukaan Victus selviää kahden metrin pudotuksista, kun taas kilpailevat tuotteet hajoavat jo 0,8 metrin pudotuksissa. Lisäksi Victuksen naarmuuntumisenkestävyys on selvästi parempi kuin kilpailevissa laseissa.

Corningin edellinen Gorilla Glass 6 -lasi kestää pudotuksi 1,6 metrin korkeudesta karkeille pinnoille. Uusi Victus kestää näin ollen pudotuksia 25 prosenttia korkeammalta eli korkeammalta kuin ihmisten keskipituus.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.