Tinder Platinum: Näin se eroaa Tinder Goldista ja perustasosta

Petteri Pyyny

Tinderiin platinataso: Viestejä voi lähettää myös ilman matchia, prioriteettitykkäykset
Maailman suosituin seuranhakusovellus Tinder on tuonut tarjolle uuden maksullisen tilausluokan. Tinder Platinum tuo aiempiin maksullisiin tilausmahdollisuuksiin nähden kaksi suurta uudistusta.

Tärkein uudistus platinatason käyttäjille on viestin lähettäminen vastaanottajalle jo ennen kuin matchia on syntynyt. Käytännössä tämä toimii siten, että viestin lähettäjä lähettää ns. supertykkäyksen vastaanottajalle ja liittää kyseisen tykkäyksen mukaan henkilökohtaisen viestin. Viestissä voi kertoa miksi tykkää vastaanottajasta ja voi tavallaan perustella sen, miksi vastaanottajan pitäisi tykätä hänestä takaisin, jotta pari muodostuisi Tinderissä.

Supertykkäyksiä on kuitenkin tarjolla vain rajoitettu määrä myös platinatason käyttäjille: viisi päivässä. Lisäksi supertykkäyksen yhteyteen kytkettävä viesti voi olla korkeintaan 140 merkin mittainen, eli runoilemaan perusteluissaan ei pääse.

Tinder Platinum: Viesti ennen matchiaJos viestillä varustetun supertykkäyksen saaja ei tästä huolimatta tykkää viestin lähettäjästä, ei viestejä voi enää samalle vastaanottajalle lähettää. Jos taas vastaanottaja tykkää lähettäjästä, muodostuu Tinderiin aivan tavanomainen uusi match, jossa viestit kulkevat kuten normaalistikin.

Tinder Platinum: Prioriteettitykkäykset


Tämän lisäksi Tinderin platinataso tuo sen tilaajille käyttöön ns. prioriteettitykkäykset. Eli vastaanottaja näkee ensimmäisenä platinatason käyttäjien tykkäykset ennen muita käyttäjiä.

Tinderin platinaominaisuus on tarjolla toistaiseksi vain valikoiduilla markkina-alueilla ja rajatulle yleisölle, joten sitä ei välttämättä voi vielä Suomessa hankkia itselleen. Muilta osin platinatasoon kuuluvat kaikki Tinder Gold ja Tinder Plus -tasojen ominaisuudet, kuten mm. mahdollisuus etsiä seuraa myös muualta kuin kotikaupungistaan ja sen ympäristöstä.

Tinderin hinnoittelu on ns. dynaamista, eli se pohjautuu käyttäjän ikään ja sukupuoleen. Käytännössä mitä vanhempi olet, sen kalliimpi tilaus on. Ja miehille tilaus maksaa enemmän kuin naisille.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.