>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go ei toimi enää jatkossa iPhone 5, iPhone 6 ja Android 5 -laitteilla

Petteri Pyyny

Pokemon Go pelaaminen loppuu vanhoilla laitteilla - tässä lista
Pokemon Go -peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut lakkauttavansa pelin tuen vanhemmilla laitteilla. Lokakuussa jakeluun tuleva pelin päivitys ei enää toimi kaikilla vanhemmilla iPhone- ja Android-puhelimilla.

Kun tuki lakkaa, ei peli enää toimi vanhemmilla laitteilla. Android 5 (eli Android Lollipop) on julkaistu vuonna 2014, eli käytännössä sitä käyttävät puhelimet ovat vähintään viitisen vuotta vanhoja. Oman puhelimensa Androidin version saa selville oppaamme avulla.

iPhonejen osalta tuki lakkaa kaikilta iPhone 5 -sarjan sekä iPhone 6 -sarjan puhelimilta, eli jatkossa Pokemon Go ei enää toimi seuraavilla iPhone-malleilla:
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus

Lisäksi on hieman epäselvää, toimiiko peli enää ensimmäisen sukupolven iPhone SE:llä, joka periaatteessa pohjautuu sekä iPhone 5- että iPhone 6-sarjaan. Lisäksi ne käyttäjät, jotka käyttävät iPhone 7-sarjaan tai iPhone 8-sarjaan kuuluvia laitteita, joutuvat päivittämään käyttöjärjestelmänsä, sillä iOS 12 on jatkossa alin tuettu käyttöjärjestelmäversio.

Jos pelaaminen uhkaa loppua, kannattaa suunnistaa Parhaat puhelimet tällä hetkellä -listaamme, josta saa toimituksemme ehdotukset seuraavaksi puhelimeksi.

Alla yhtiön ilmoitus aiheesta:

Nianticilta on tulossa lähiaikoina myös uusi kävelypeli: yhtiö ilmoitti kehittävänsä Catan -mobiilipeliä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.