Supersuosittu PUBG sai kenkää sovelluskaupoista

Petteri Pyyny

Supersuosittu PUBG sai kenkää sovelluskaupoista
Kiinan ja Intian välinen kylmä digitaalinen sota etenee askel askeleelta. Nyt Intian valtio on kieltänyt 118 kiinalaisen sovelluksen jakelun maassa erilaisten sovelluskauppojen kautta. Näistä tärkein on tietysti Google Play-kauppa, sillä Intiassa Androidin markkinaosuus on valtaisa.

Tällä kerttaa poistolistalle osui myös yksi suosituimmista fps-peleistä, PlayerUnknown's Battlegrounds, joka on ollut Intian suosituin sovellus. Pelin kehittäjä on kiinalainen Tencent, jonka vuoksi PUBG joutui poistolistalle.Jo aiemmin Intia on kieltänyt kasan kiinalaisia sovelluksia, muun muassa valtaisaa suosiota nauttivan TikTokin.Kiista liittyy jättimaiden välisten jännitteiden kasvuun viimeisen vuoden aikana. Maiden väliset rajakahakat ovat yksi syy tulehtuneille väleille. Kiina pelkää toisaalta myös Intian vahvistumista valtiona - ja Intiassa valtaa pitävät tällä hetkellä nationalistit.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Realme 8 – hinta laskenut -38%

Realme 8
194 € CDON
297 € Proshop
305 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 315 €

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.