Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supersuosittu PUBG sai kenkää sovelluskaupoista

Petteri Pyyny

Supersuosittu PUBG sai kenkää sovelluskaupoista
Kiinan ja Intian välinen kylmä digitaalinen sota etenee askel askeleelta. Nyt Intian valtio on kieltänyt 118 kiinalaisen sovelluksen jakelun maassa erilaisten sovelluskauppojen kautta. Näistä tärkein on tietysti Google Play-kauppa, sillä Intiassa Androidin markkinaosuus on valtaisa.

Tällä kerttaa poistolistalle osui myös yksi suosituimmista fps-peleistä, PlayerUnknown's Battlegrounds, joka on ollut Intian suosituin sovellus. Pelin kehittäjä on kiinalainen Tencent, jonka vuoksi PUBG joutui poistolistalle.Jo aiemmin Intia on kieltänyt kasan kiinalaisia sovelluksia, muun muassa valtaisaa suosiota nauttivan TikTokin.Kiista liittyy jättimaiden välisten jännitteiden kasvuun viimeisen vuoden aikana. Maiden väliset rajakahakat ovat yksi syy tulehtuneille väleille. Kiina pelkää toisaalta myös Intian vahvistumista valtiona - ja Intiassa valtaa pitävät tällä hetkellä nationalistit.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.