Supersuosittu PUBG sai kenkää sovelluskaupoista

Petteri Pyyny

Supersuosittu PUBG sai kenkää sovelluskaupoista
Kiinan ja Intian välinen kylmä digitaalinen sota etenee askel askeleelta. Nyt Intian valtio on kieltänyt 118 kiinalaisen sovelluksen jakelun maassa erilaisten sovelluskauppojen kautta. Näistä tärkein on tietysti Google Play-kauppa, sillä Intiassa Androidin markkinaosuus on valtaisa.

Tällä kerttaa poistolistalle osui myös yksi suosituimmista fps-peleistä, PlayerUnknown's Battlegrounds, joka on ollut Intian suosituin sovellus. Pelin kehittäjä on kiinalainen Tencent, jonka vuoksi PUBG joutui poistolistalle.Jo aiemmin Intia on kieltänyt kasan kiinalaisia sovelluksia, muun muassa valtaisaa suosiota nauttivan TikTokin.Kiista liittyy jättimaiden välisten jännitteiden kasvuun viimeisen vuoden aikana. Maiden väliset rajakahakat ovat yksi syy tulehtuneille väleille. Kiina pelkää toisaalta myös Intian vahvistumista valtiona - ja Intiassa valtaa pitävät tällä hetkellä nationalistit.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.