Gmail uusi Android-sovellusta, lähettäjien lisääminen onnistuu tekstin seassa

Puhelinvertailu

Gmail uusi Android-sovellusta, lähettäjien lisääminen onnistuu tekstin seassa
Google on julkaissut päivityksen Gmailin Android-versiolle. Uuden version myötä sähköpostien kirjoittaja voi helposti lisätä vastaanottajia suoraan tekstikentästä, kertoo 9to5Google.

Vastaanottajien lisääminen onnistuu tietysti yläosasta, jonka useimmat tekevät heti ensimmäisenä viestiä aloittaessa. Tämän lisäksi viestinkirjoituksen yhteydessä vastaanottajan voi lisätä kirjoittamaalla viestikentässä "+"-merkki tai "@"-merkki jonka jälkeen vastaanottajan nimi.

Sovellus ehdottaa automaattisesti kirjaimiin sopivia nimiä ja osoitteita, joista voi valita haluamansa. Tämä lisää henkilön vastaaottajaksi ja täydentää nimen viestikenttään. Erikoismerkin poistaminen nimen edestä poistaa henkilön vastaanottajalistasta.

Ominaisuus on tuotu verkkosovelluksesta, jossa erityisesti näppäimistöä käyttävälle se on kätevä.

Päivitys on lähtenyt jakeluun, mutta tässä vaiheessa ei ole vielä saavuttanut kaikkien Android-laitteita.Hiljattain Google lisäsi Gmail-sovelluksen alareunaan jaottelun sähköpostien ja Meet-videopuheluominaisuuden välille.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy A13 5G – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy A13 5G
149 € Elisa
179 € Kärkkäinen
179 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 Lite 5G
459 € CDON
459 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 554 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.