Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gmail uusi Android-sovellusta, lähettäjien lisääminen onnistuu tekstin seassa

Puhelinvertailu

Gmail uusi Android-sovellusta, lähettäjien lisääminen onnistuu tekstin seassa
Google on julkaissut päivityksen Gmailin Android-versiolle. Uuden version myötä sähköpostien kirjoittaja voi helposti lisätä vastaanottajia suoraan tekstikentästä, kertoo 9to5Google.

Vastaanottajien lisääminen onnistuu tietysti yläosasta, jonka useimmat tekevät heti ensimmäisenä viestiä aloittaessa. Tämän lisäksi viestinkirjoituksen yhteydessä vastaanottajan voi lisätä kirjoittamaalla viestikentässä "+"-merkki tai "@"-merkki jonka jälkeen vastaanottajan nimi.

Sovellus ehdottaa automaattisesti kirjaimiin sopivia nimiä ja osoitteita, joista voi valita haluamansa. Tämä lisää henkilön vastaaottajaksi ja täydentää nimen viestikenttään. Erikoismerkin poistaminen nimen edestä poistaa henkilön vastaanottajalistasta.

Ominaisuus on tuotu verkkosovelluksesta, jossa erityisesti näppäimistöä käyttävälle se on kätevä.

Päivitys on lähtenyt jakeluun, mutta tässä vaiheessa ei ole vielä saavuttanut kaikkien Android-laitteita.Hiljattain Google lisäsi Gmail-sovelluksen alareunaan jaottelun sähköpostien ja Meet-videopuheluominaisuuden välille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.