Nolo moka: Tulli luuli OnePlus-kuulokkeita Apple-väärennöksiksi

Puhelinvertailu

Nolo moka: Tulli luuli OnePlus-kuulokkeita Apple-väärennöksiksi
Tullin tehtävät ovat monipuolisia, ja niistä on jopa tehty reality-sarjoja, joissa käy selväksi, että erityisesti huumausaineiden kanssa on oltava tarkkana ja tulli jos joku tuntee rikollisten keinot.

Kaikkien tuotteiden suhteen kuitenkaan osaaminen ei ole aina aivan samaa tasoa, nimittäin Yhdysvaltain tulli CBP (Customs and Border Patrol) on ottanut rajalla kiinni väitettyjä väärennöksiä, jotka ovat osoittautuneet aidoiksi tuotteiksi, kertoo The Verge.

Mikä vielä nolompaa on kuvamateriaali julkaistu Twitterissä ja kyseessä ovat tunnetun älypuhelinvalmistajan OnePlussan kuulokkeet eivätkä väärennetyt Apple-kuulokkeet, kuten twiitissä kerrotaan.

CBP:n mukaan he ovat takavarikoineet 2000 kappaletta AirPods-väärennöksiä, jotka saapuivat Hong Kongista. Heidän mukaansa näiden arvo olisi aitona noin 400 000 dollaria eli n. 335 000 euroa. Kuvista toki paljastuu mm. pakkaus OnePlus-logoineen.Erikoista on, että tulli on takavarikoinut tuotteet Apple-tuotteiden väärennöksinä, vaikka niitä ei missään pakkauksessa väitetä Apple-tuotteiksi.

Huvittavat piirteet jatkuvat twiitin kommenteissa, jossa OnePlus USA -tili sanoo "Hei, antakaa ne takaisin!" hymiön kera.Lue myös:Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.