Nolo moka: Tulli luuli OnePlus-kuulokkeita Apple-väärennöksiksi

Puhelinvertailu

Nolo moka: Tulli luuli OnePlus-kuulokkeita Apple-väärennöksiksi
Tullin tehtävät ovat monipuolisia, ja niistä on jopa tehty reality-sarjoja, joissa käy selväksi, että erityisesti huumausaineiden kanssa on oltava tarkkana ja tulli jos joku tuntee rikollisten keinot.

Kaikkien tuotteiden suhteen kuitenkaan osaaminen ei ole aina aivan samaa tasoa, nimittäin Yhdysvaltain tulli CBP (Customs and Border Patrol) on ottanut rajalla kiinni väitettyjä väärennöksiä, jotka ovat osoittautuneet aidoiksi tuotteiksi, kertoo The Verge.

Mikä vielä nolompaa on kuvamateriaali julkaistu Twitterissä ja kyseessä ovat tunnetun älypuhelinvalmistajan OnePlussan kuulokkeet eivätkä väärennetyt Apple-kuulokkeet, kuten twiitissä kerrotaan.

CBP:n mukaan he ovat takavarikoineet 2000 kappaletta AirPods-väärennöksiä, jotka saapuivat Hong Kongista. Heidän mukaansa näiden arvo olisi aitona noin 400 000 dollaria eli n. 335 000 euroa. Kuvista toki paljastuu mm. pakkaus OnePlus-logoineen.Erikoista on, että tulli on takavarikoinut tuotteet Apple-tuotteiden väärennöksinä, vaikka niitä ei missään pakkauksessa väitetä Apple-tuotteiksi.

Huvittavat piirteet jatkuvat twiitin kommenteissa, jossa OnePlus USA -tili sanoo "Hei, antakaa ne takaisin!" hymiön kera.Lue myös:Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Xiaomi Redmi A1 – hinta laskenut -16%

Xiaomi Redmi A1
76 € Hobby Hall
90 € Proshop
90 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 90 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -15%

Honor Magic5 Lite
169 € Power
199 € Elisa
247 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.