Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple esitteli uuden edullisemman Apple Watch SE:n

Matti Vähäkainu

Apple esitteli uuden edullisemman Apple Watch SE:n
Apple on tänään esitellyt uuden Apple Watch Series 6 -älykellon. Kyseessä on Applen älykellomalliston uusi lippulaivamalli, mutta yhtiö paljasti myös toisen älykellon.

Apple Watch SE on täysin uusi malli, jonka on määrä tuoda joitain Apple Watch Series 6:n ominaisuuksia edullisempaan hintaluokkaan.

SE-malli sisältää S5-piirin, joka tarkoittaa, että se on huomattavasti, Applen mukaan kaksi kertaa, Series 3 -malleja tehokkaampi. Siinä on useita Series 6:n ominaisuuksia, kuten uusia kellotauluja, uudet rannekkeet, vedenpitävyys ja tarjolla myös mobiilidatalla varustettu versio.Laite tukee myös unenlaadun mittausta, kaatumisvaroituksia, kompassia ja korkeusmittausta.Apple Watch SE saapuu markkinoille alkaen 279 dollarin hintaan, joka on sata dollaria uutta Apple Watch Series 6:tta edullisempi.

Tämä edullisempi malli pyörittää samaa watchOS 7 -versiota kuin kalliimpi Series 6 -versio.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.