>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Mapsiin uusi näkymä autoa ajettaessa

Petteri Pyyny

Google Mapsiin uusi näkymä autoa ajettaessa
Google Maps on viime aikoina kehittynyt kovaa vauhtia ja nyt suosittuun navigointisovellukseen onkin tulossa taas uutuuksia. Google on uusimassa Mapsin näkymää heille, jotka käyttävät Mapsia navigoaattorina autolla ajaessaan.

Käytännössä uusittu käyttöliittymä tuo Android Autosta elementtejä osaksi Mapsia. Android Auto on siis Googlen nimenomaan autojen kosketusnäyttöihin kehittämä käyttöliittymä, jonka toimivuus Suomessa puhelimen kanssa on ollut hieman purkkaa vaativa projekti.

Uudistuksen myötä käytettäessä Google Mapsia auton navigaattorina, ruudun alareunaan ilmestyy pari uutta painiketta: toinen äänikomennoille ja toinen pikavalikoille.

Google Maps -pikavalinnat
pikavalinnat autoilijan tarpeisiin, lähde: Android PolicePikavalikoista löytyy Googlen mielestä oleellisimmat asiat, mitä autoa ajaessa puhelimen näytöltä voi kaivata: toiminnot asennettujen musiikkisovellusten, kuten Spotifyn käyttöön, mahdollisuus soittaa kolmelle eniten käytetylle kontaktille osoitekirjassa sekä pikavalinta tekstiviesteihin.

Uudet ominaisuudet ovat vain pienellä testijoukolla käytössä tällä hetkellä ja sovelluksen päivitys Google Play -kaupan kautta ei auta asiaa. Päivitys vaikuttaa olevan ns. palvelinpään päivitys, jossa käytetyllä sovellusversiolla ei ole sinänsä mitään väliä.

Viime viikolla Google lisäsi Google Mapsiin alueen koronatilanteesta kertovar kartat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.