Elisan 5G-verkko laajeni Pirkkalaan

Janne Yli-Korhonen

Elisan 5G-verkko laajeni Pirkkalaan
Elisa on tuonut 5G-verkon useille eri paikkakunnille viime viikkojen aikana, ja 5G:tä pääseekin käyttämään jo yli 50 paikkakunnalla. Viimeisin lisäys Elisan toimesta on Pirkkala.

Verkko palvelee alkuvaiheessa Suupan, Haikan, Sankilan ja Katajilan alueilla sekä Tampere-Pirkkalan lentokentällä. Verkkoa laajennetaan vielä syksyn aikana.

"Hyvät tietoliikenneyhteydet ja mahdollisuudet, joita 5G tuo mukanaan ovat tärkeitä Pirkkalalle sekä kuntalaisten että alueen yritysten näkökulmasta. Arkea helpottavat palvelut sekä yritysten liiketoimintaa kehittävät teknologiset ratkaisut ovat nyt ulottuvillamme", Pirkkalan pormestari Marko Jarva uskoo.

"Olimme ensimmäisiä maita maailmassa, jossa 5G otettiin käyttöön ja suomalaiset ovat odotetusti alkaneet hyödyntämään uutta teknologiaa nopeasti. 5G-palveluiden kehittäminen on kiihtynyt myös tämän vuoden aikana, kun kunnat, yritykset ja oppilaitokset ovat lähteneet kehittämään uusia palveluja omiin ja asiakkaidensa tarpeisiin", kertoo Elisan teknologiajohtaja ja Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen.Elisan 5G-verkko palvelee Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Porissa, Kouvolassa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Seinäjoella, Rovaniemellä, Kotkassa, Mikkelissä, Kokkolassa, Salossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Raumalla, Tuusulassa, Keravalla, Kempeleessä, Kajaanissa, Kaarinassa, Kangasalalla, Riihimäellä, Raahessa, Raisiossa, Hollolassa, Sipoossa, Siilinjärvellä, Iisalmessa, Kemissä, Jämsässä, Pirkkalassa, Heinolassa, Orimattilassa, Kuusamossa, Sotkamossa, Muuramessa, Kauniaisissa, Iitissä, Kittilässä, Siuntiossa, Savitaipaleella, Kolarissa ja Nilsiässä.

Elisan kuuluvuuskartan näet tästä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -19%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
194 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 190 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -17%

Xiaomi 12X
498 € Proshop
498 € Hobby Hall
747 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -13%

Xiaomi 13 Lite
349 € Telia
395 € Multitronic
399 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -11%

Honor Magic5 Lite
219 € Power
247 € Gigantti
249 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 247 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.