Elisan 5G-verkko laajeni Pirkkalaan

Janne Yli-Korhonen

Elisan 5G-verkko laajeni Pirkkalaan
Elisa on tuonut 5G-verkon useille eri paikkakunnille viime viikkojen aikana, ja 5G:tä pääseekin käyttämään jo yli 50 paikkakunnalla. Viimeisin lisäys Elisan toimesta on Pirkkala.

Verkko palvelee alkuvaiheessa Suupan, Haikan, Sankilan ja Katajilan alueilla sekä Tampere-Pirkkalan lentokentällä. Verkkoa laajennetaan vielä syksyn aikana.

"Hyvät tietoliikenneyhteydet ja mahdollisuudet, joita 5G tuo mukanaan ovat tärkeitä Pirkkalalle sekä kuntalaisten että alueen yritysten näkökulmasta. Arkea helpottavat palvelut sekä yritysten liiketoimintaa kehittävät teknologiset ratkaisut ovat nyt ulottuvillamme", Pirkkalan pormestari Marko Jarva uskoo.

"Olimme ensimmäisiä maita maailmassa, jossa 5G otettiin käyttöön ja suomalaiset ovat odotetusti alkaneet hyödyntämään uutta teknologiaa nopeasti. 5G-palveluiden kehittäminen on kiihtynyt myös tämän vuoden aikana, kun kunnat, yritykset ja oppilaitokset ovat lähteneet kehittämään uusia palveluja omiin ja asiakkaidensa tarpeisiin", kertoo Elisan teknologiajohtaja ja Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen.Elisan 5G-verkko palvelee Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Porissa, Kouvolassa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Seinäjoella, Rovaniemellä, Kotkassa, Mikkelissä, Kokkolassa, Salossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Raumalla, Tuusulassa, Keravalla, Kempeleessä, Kajaanissa, Kaarinassa, Kangasalalla, Riihimäellä, Raahessa, Raisiossa, Hollolassa, Sipoossa, Siilinjärvellä, Iisalmessa, Kemissä, Jämsässä, Pirkkalassa, Heinolassa, Orimattilassa, Kuusamossa, Sotkamossa, Muuramessa, Kauniaisissa, Iitissä, Kittilässä, Siuntiossa, Savitaipaleella, Kolarissa ja Nilsiässä.

Elisan kuuluvuuskartan näet tästä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -43%

Oppo Reno 7 4G
701 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1229 €

Oppo A74 – hinta laskenut -33%

Oppo A74
362 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e
504 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.