Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nopeustestissä vastakkain iPhone 12 ja OnePlus 8T

Puhelinvertailu

Nopeustestissä vastakkain iPhone 12 ja OnePlus 8T
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on vuosia markkinoinut omia älypuhelimiaan nopeudella ja sulavuudella. Android-leiristä onkin vaikea löytää suorituskykyisempiä ja nopeammin toimivia laitteita kuin OnePlussan kyseisen vuoden uutuuslaitteet.

Applella kuitenkin tehot ovat vuosittain omassa kategoriassaan erityisen hyvin optimoidun käyttöjärjestelmän ja huippusuorituskykyisten piirien johdosta. Mutta miten näiden kahden valmistajan laitteet vertautuvat tänä vuonna toisiinsa nopeuden suhteen?

Android Authority on julkaissut videon heidän oman nopeustestin Speed Test G:llä tehdystä vertailusta Applen ja OnePlussan laitteiden välillä.

Kilpailu OnePlus 8T:n ja iPhone 12:n välillä on alussa jokseenkin tiukka, mutta lopulta ero kasvaa melkoisesti ja iPhonen voittomarginaali on peräti 15 sekuntia. OnePlussan tulos 1:18.8 ei ole kuitenkaan huono, sillä sen aika on nyt Android-puhelinten listan kärjessä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.