Nopeustestissä vastakkain iPhone 12 ja OnePlus 8T

Puhelinvertailu

Nopeustestissä vastakkain iPhone 12 ja OnePlus 8T
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on vuosia markkinoinut omia älypuhelimiaan nopeudella ja sulavuudella. Android-leiristä onkin vaikea löytää suorituskykyisempiä ja nopeammin toimivia laitteita kuin OnePlussan kyseisen vuoden uutuuslaitteet.

Applella kuitenkin tehot ovat vuosittain omassa kategoriassaan erityisen hyvin optimoidun käyttöjärjestelmän ja huippusuorituskykyisten piirien johdosta. Mutta miten näiden kahden valmistajan laitteet vertautuvat tänä vuonna toisiinsa nopeuden suhteen?

Android Authority on julkaissut videon heidän oman nopeustestin Speed Test G:llä tehdystä vertailusta Applen ja OnePlussan laitteiden välillä.

Kilpailu OnePlus 8T:n ja iPhone 12:n välillä on alussa jokseenkin tiukka, mutta lopulta ero kasvaa melkoisesti ja iPhonen voittomarginaali on peräti 15 sekuntia. OnePlussan tulos 1:18.8 ei ole kuitenkaan huono, sillä sen aika on nyt Android-puhelinten listan kärjessä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.