Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp kokeilee ominaisuutta, jolla arkistoidut keskustelut eivät häiritse

Matti Vähäkainu

WhatsApp kokeilee ominaisuutta, jolla arkistoidut keskustelut eivät häiritse
WhatsApp kokeilee paraikaa uudenlaista ominaisuutta, jolla käyttäjä pääsisi eroon jatkuvista viesti-ilmoituksista silloin kuin keskustelun haluaisi hiljentää.

Nykyisellään keskustelut voi merkata arkistoiduksi, mutta tämä ei hiljennä keskustelua vaan ainoastaan siirtää sen syrjään. Mikäli viestejä edelleen saapuu keskusteluun, niin ilmoitukset jatkuvat. Nyt WhatsApp testaa korvaavaa ominaisuutta keskusteluiden uudenlaiseen arkistointiin, kertoo WAbetainfo.

Read Later (suom. lue myöhemmin) toimii kuten arkistointi, mutta samalla hiljentää notifikaatiot, jolloin käytävä keskustelu ei häiritse kyseistä vastaanottajaa. Viestit pysyvät edelleen tallessa ja ne voi, kuten ominaisuuden nimestä ilmenee, lukea myöhemmin omasta osiosta.

Tämä toimii hieman eri tavalla kuin itse keskusteluiden hiljennysominaisuus (mute), joka löytyy myös WhatsAppista.

Tässä vaiheessa testi on bongattu ainoastaan iOS:llä, eikä varmuutta sen implementoinnista ole, mutta olettaa saattaa, että lähitulevaisuudessa ominaisuus saapuu sekä Androidille että iOS:lle.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.