Kuvissa väitetysti tuleva Google Pixel XE

Puhelinvertailu

Kuvissa väitetysti tuleva Google Pixel XE
Googlen Pixel -sarja on ollut vuosien ajan melkoisen yksitoikkoinen, ja ainoastaan uudet a-mallit ovat sekoittaneet selkeää mallijaottelua. Nyt vuodot esittelevät laitetta, jonka nimeksi kerrotaan jotain aivan muuta.

Slashleaksin välityksellä vuodetut kuvat esittelevät laitetta, jonka tiedoista paljastuu nimi Google Pixel XE. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Googlen puhelin esiintyy tällä nimellä.

Erikoista on myös, että mallinimeen ei ole liitetty lainkaan numeroa, joten sen mukaan se olisi erillinen muista Pixel-sarjan laitteista. Kenties kyseessä on uusi iPhone SE:n haastaja, joka korvaa Pixel 4a:n, ja näin ollen Pixel 5a:ta ei koskaan tulisi.

Päätellen kuvassa näkyvän laitteen varsin kookkaista reunuksista kyseessä ei ole kovinkaan arvokas laite. Etukameran paikka paljastuu myös kuvista, mutta muuten laitteesta on vaikea päätellä juurikaan mitään, eivätkä kuvatkaan ole kovin laadukkaita.

Kovin varmaksi tätä vuotoa ei kannata olettaa ja kyseessä voi hyvinkin olla täysin tekaistu laite. Googlelta odotetaan seuraavia laitteita kenties vasta ensi vuoden ensimmäisen puoliskon loppupuolella, joten jäämme odottamaan uusia vuotoja joko Pixel XE:stä tai Pixel 5a:sta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Nokia C12 – hinta laskenut -16%

Nokia C12
144 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 171 €

Nokia X30 – hinta laskenut -15%

Nokia X30
341 € CDON
341 € Teknikproffset
399 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ – hinta laskenut -12%

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
297 € BIGBOX.FI
410 € CDON
427 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.