Paikallisten tiedostojen toisto tulossa Spotifyn Android-versioon

Petteri Pyyny

Androidin Spotify saamassa vihdoin toivotun uudistuksen
Spotifylla on ollut kiireinen vuosi. Isoin muutos on ollut ehdottomasti se, miten musiikkipalveluiden de facto yhtiö on onnistunut muuntautumaan kenties tärkeimmäksi peluriksi kasvavassa podcast-maailmassa.

Mutta eivät kokeilut ja uudistukset rajoitu tähän: hintoja on ruuvattu, uusia tilausmalleja on tuotu tarjolle ja onpa ei-niin-ihastuksella vastaanotetut tarinatkin tuotu mukaan palveluun. Mutta näyttää siltä, että yhtiö kuuntelee myös vanhoja käyttäjiään ja pyrkii korjaamaan vuosia vaivanneita ongelmia sovelluksessaan.

Nyt Spotifyn testiryhmään kuuluvat käyttäjät ovat raportoineet siitä, että Spotifyn Android-sovelluksen kautta on vihdoin mahdollista kuunnella myös suoraan puhelimelle tallennettuja kappaleita.
Aiemmin paikalliset kappaleet on pitänyt "kierrättää" tietokoneen kautta ja lisätä käyttäjän henkilökohtaiseen musiikkikirjastoon, mutta uudistuksen jälkeen Spotifylla voi kuunnella puhelimelle tallennettuja MP3:sia ilman sen kummempaa kikkailua

Ominaisuus on vielä testausvaiheessa, valikoiduilla käyttäjillä, mutta sen uskotaan saapuvan viralliseen Spotifyn Android-versioon piakkoin. Ilmeisesti ominaisuus ei ole ainakaan testivaiheessa vielä iPhonella.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -26%

Apple iPhone SE (2022)
409 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 549 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
185 € Proshop
194 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.