Paikallisten tiedostojen toisto tulossa Spotifyn Android-versioon

Petteri Pyyny

Androidin Spotify saamassa vihdoin toivotun uudistuksen
Spotifylla on ollut kiireinen vuosi. Isoin muutos on ollut ehdottomasti se, miten musiikkipalveluiden de facto yhtiö on onnistunut muuntautumaan kenties tärkeimmäksi peluriksi kasvavassa podcast-maailmassa.

Mutta eivät kokeilut ja uudistukset rajoitu tähän: hintoja on ruuvattu, uusia tilausmalleja on tuotu tarjolle ja onpa ei-niin-ihastuksella vastaanotetut tarinatkin tuotu mukaan palveluun. Mutta näyttää siltä, että yhtiö kuuntelee myös vanhoja käyttäjiään ja pyrkii korjaamaan vuosia vaivanneita ongelmia sovelluksessaan.

Nyt Spotifyn testiryhmään kuuluvat käyttäjät ovat raportoineet siitä, että Spotifyn Android-sovelluksen kautta on vihdoin mahdollista kuunnella myös suoraan puhelimelle tallennettuja kappaleita.
Aiemmin paikalliset kappaleet on pitänyt "kierrättää" tietokoneen kautta ja lisätä käyttäjän henkilökohtaiseen musiikkikirjastoon, mutta uudistuksen jälkeen Spotifylla voi kuunnella puhelimelle tallennettuja MP3:sia ilman sen kummempaa kikkailua

Ominaisuus on vielä testausvaiheessa, valikoiduilla käyttäjillä, mutta sen uskotaan saapuvan viralliseen Spotifyn Android-versioon piakkoin. Ilmeisesti ominaisuus ei ole ainakaan testivaiheessa vielä iPhonella.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
326 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -33%

Xiaomi 12X
707 € Proshop
891 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1328 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.