>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paikallisten tiedostojen toisto tulossa Spotifyn Android-versioon

Petteri Pyyny

Androidin Spotify saamassa vihdoin toivotun uudistuksen
Spotifylla on ollut kiireinen vuosi. Isoin muutos on ollut ehdottomasti se, miten musiikkipalveluiden de facto yhtiö on onnistunut muuntautumaan kenties tärkeimmäksi peluriksi kasvavassa podcast-maailmassa.

Mutta eivät kokeilut ja uudistukset rajoitu tähän: hintoja on ruuvattu, uusia tilausmalleja on tuotu tarjolle ja onpa ei-niin-ihastuksella vastaanotetut tarinatkin tuotu mukaan palveluun. Mutta näyttää siltä, että yhtiö kuuntelee myös vanhoja käyttäjiään ja pyrkii korjaamaan vuosia vaivanneita ongelmia sovelluksessaan.

Nyt Spotifyn testiryhmään kuuluvat käyttäjät ovat raportoineet siitä, että Spotifyn Android-sovelluksen kautta on vihdoin mahdollista kuunnella myös suoraan puhelimelle tallennettuja kappaleita.
Aiemmin paikalliset kappaleet on pitänyt "kierrättää" tietokoneen kautta ja lisätä käyttäjän henkilökohtaiseen musiikkikirjastoon, mutta uudistuksen jälkeen Spotifylla voi kuunnella puhelimelle tallennettuja MP3:sia ilman sen kummempaa kikkailua

Ominaisuus on vielä testausvaiheessa, valikoiduilla käyttäjillä, mutta sen uskotaan saapuvan viralliseen Spotifyn Android-versioon piakkoin. Ilmeisesti ominaisuus ei ole ainakaan testivaiheessa vielä iPhonella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.