OnePlus viettää 7. vuosipäivää: tarjouksia puhelimista ja lisätarvikkeista

Janne Yli-Korhonen

OnePlus viettää 7. vuosipäivää: tarjouksia puhelimista ja lisätarvikkeista
OnePlus viettää 7. vuosipäivän juhlaviikkoa erilaisilla tarjouksilla ja yllätyksillä.

OnePlussan verkkokaupassa on 7 prosentin alennuksessa eri puhelimia. 8T:n saa 557,07 eurolla, Nordin 371,07 eurolla, Nord N10 5G:n 324,57 eurolla ja Nord N100:n 185,07 eurolla. N10 5G:n ja N100 -puhelimien tilauksen yhteydessä saa ilmaiset OnePlus Bullets Wireless Z -kuulokkeet.

Osaa puhelimista saa kuitenkin halvemmalla muualta. Gigantti ja DNA myyvät Nord N100 -mallia tällä hetkellä vain 149 eurolla ja Nord N10 5G:n saa 299 eurolla. Lisäksi 256 gigatavun versiota Nordista myydään tällä hetkellä 449 eurolla.

OnePlussan verkkokaupasta löytyy myös muutamia tarjouksia lisätarvikkeista, jonka lisäksi Limited Blind Box -yllätys tulee julki 17.12. klo 12.00.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.