Viralliset Galaxy S21 -promokuvat vuosivat, tältä näyttää tuleva huippu-Samsung uusissa väreissä

Matti Robinson

Viralliset Galaxy S21 -promokuvat vuosivat, tältä näyttää tuleva huippu-Samsung uusissa väreissä
Samsungin tulevan huippupuhelinmalliston julkaisu on vain noin kuukauden pääästä, mikäli huhuja on uskominen. Tammikuussa Samsungilta odotetaan kolmea uutta puhelinta: Galaxy S21, Galaxy S21+ ja Galaxy S21 Ultra.

Jo aiemmin kerroimme vuodosta, joka esitteli epävirallisia renderöintejä tulevista huippu-Galaxyistä, mutta nyt tarjolla on väitetysti aitoa tavaraa. Saksalainen WinFuture.de on saanut käsiinsä aidot Galaxy S21 -promokuvat, joissa laite paljastuu neljänä uutena värivaihtoehtona.

Näissä kuvissa ovat ulkoisesti lähes identtiset Galaxy S21 ja Galaxy S21+. Ultra-mallissa kameroita on puolestaan yksi enemmän, joten ero on helppo huomata.

Sen sijaan kaikissa on sama erikoinen kameramoduuli, joka vahvistuu näistäkin kuvista. Se kohoaa takakannesta melkoisesti, mutta sulautuu yhteen sivun ja yläosan kanssa.

Galaxy S21:stä on tulossa tämän vuodon perusteella ainakin neljä värivaihtoehtoa: violetti, pinkki, valkoinen ja harmaa. Galaxy S21+:n suhteen värivaihtoehdoista löytyy ainakin perusmallia tummempi harmaa.Lisää vuotokuvia löydät WinFuturen jutusta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 8 – hinta laskenut -38%

Realme 8
194 € CDON
297 € Proshop
305 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 315 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.