>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Diablo Immortal -mobiilipelin ensimmäiset testiversion arviot julkaistiin

Puhelinvertailu

Mahdoton onnistumassa? Diablon mobiiliversio kerää kehuja
Legendaarinen Diablo-pelisarja esitteli tulevaa mobiilipeliä jo pari vuotta sitten, mutta projekti sai tuolloin täystyrmäyksen faneilta. Sittemmin Blizzard on ollut hiiren hiljaa projektista, kunnes nyt on alkanut viimein tapahtumaan - ja isosti.

Useat amerikkalaiset pelimediat ovat päässeet testaamaan tulevaa Diablo Immortal-mobiilipeliä ja ovat olleet pääsääntöisesti vakuuttuneita. Usea media on kuvannut sitä, miten tuntuisi, kuin kaikki olisi todella, todella tuttua - eli Diablo olisi saatu sittenkin onnistuneesti siirtymään mobiilimaailmaan.

Alla pitkä esittelyvideo Diablo Immortalin alfa-testiversiosta:

Diablo Immortalin julkaispäivä ei ole tällä hetkellä tiedossa, mutta pelin testaajaksi voi ilmoittautua jo nyt. Peli julkaistaan iPadille, iPhonelle ja Androidille "kun se on valmis".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.