WhatsAppiin tulossa usean kuvan tai videon kopioiminen suoraan kuvagallerian kautta

Puhelinvertailu

WhatsAppiin taas uusia toimintoja
WhatsAppin betaversioista paljastuu aina se, mitä WhatsAppiin on tulossa lähiaikoina. Nyt uusimmassa WhatsAppin betaversiosta on taas paljastunut näppärä uusi toiminto, joka löytänee tiensä myös tavalliseen WhatsAppiin piakkoin.

Täysin uutena toimintona on nyt tarjolla useamman kuvan tai videon kerralla liittäminen keskusteluun. Toiminto toimii käytännössä siten, että menet puhelimesi kuvagalleriaan, valitset sieltä useamman kuvan ja valitset valikosta lopuksi "Kopioi". Sen jälkeen siirryt WhatsAppissa keskusteluun, johon haluat kyseiset kuvat liittää ja valitset valikosta tai tekstirivin pikavalinnasta "Liitä" ja kaikki valitut kuvat ja videot liitetään kyseiseen keskusteluun.

Viime aikoina WhatsApp on muutenkin parantanut tahtiaan uusien ominaisuuksien testailussa. Testin alla ovat ainakin puhelut WhatsAppin selainversiolle, uudet tarrat, parannuksia tummaan tilaan sekä vuori erilaisia pienempiä uudistuksia.

WhatsAppin betaversiosta toiminnot yleensä siirtyvät tietyn testijakson jälkeen myös varsinaiseen WhatsApp-sovellukseen, joten useamman kuvan/videon liittäminen nähtäneen myös varsinaisessa WhatsAppin sovelluksessa piakkoin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
189 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Asus ROG Phone 6D Ultimate – hinta laskenut -20%

Asus ROG Phone 6D Ultimate
864 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1074 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -17%

Oppo A38 (4G)
99 € DNA
119 € Verkkokauppa.com
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.