Vuotaja: Samsungin uudet kamerasensorit tarjoavat jopa 200 megapikseliä

Matti Robinson

Vuotaja: Samsungin uudet kamerasensorit tarjoavat jopa 200 megapikseliä
Useimmat älypuhelinvalmistajat käyttävät puhelimissaan Sonyn huippusuosittuja kamerasensoreita, mutta korealaisyhtiö Samsung valmistaa omille puhelimilleen itse nk. ISOCELL-sensoreita.

Uusien tietojen mukaan Samsungin uuden sukupolven ISOCELL-sensorit ovat pian valmiita parrasvaloihin. Pian esiteltävä uusi huippusensori tarjoaa luotettavan Ice universe -vuotajan mukaan peräti 200 megapikseliä.

On toki huomioitava, etteivät megapikselit kerro kameran kyvyistä vielä kaikkea. Usein pienemmillä megapikseleillä varustettu kamera, kuten Pixelien 12 megapikseliä, on huomattavasti heikompia monta kertaa nimellisesti, megapikselimäärässä mitattuna, tarkempia kännykkäkameroita huomattavasti parempi.

Tällä hetkellä Samsungilla on tarjota 108 megapikselin kamera, joka on kuitenkin jo melkoisen vakuuttava. Niinpä 200 megapikseliä tarkoittaisi paitsi todennäköisesti massiivista sensoria niin melkoisen kyvykästä sellaista.

Toki kyseessä on vain yksi vuotaja eikä tässä vaiheessa muita yksityiskohtia kerrota edes sen toimesta, joten se kannattaa ottaa varauksella.


Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.